2777
2789
عنوان

شاغل بودن زن اینطوریه که

316 بازدید | 17 پست

هر چقدر پول در بیاری مرد راحت تره

عشق میکنه برا خودش اما ازت تشکر نمیکنه

علاقشم نسبت بهت زیاد نمیشه 

هر چقدرم زحمت بکشی

پولاشو هم اخر برا چیزایی که دوس داره خرج میکنه

بهت کم توجهی میکنه

نقشتون تو خونه به عنوان زن و مرد جابه جا میشه

کم کم شما میشی مسئول خونه و خوشی ها مال مرد میشه

پس ...

جای تامل داره

مرد ها کسی رو دوس دارن که هنر زنانگی داشته باشه

ظرافت داشته باشه

به خودش و علایقش و روحیاتش اهمیت بده

به مرد خونه احساس حامی بودن بده حتی اگه نقش بازی کردن باشه

عاقل و حرف گوش کن باشه اما تو سری خور و ضعیف نباشه

هیچوقت خودشو دسته بالا نگیره و قدرت نمایی نکنه

به جاش علایقشو خواسته هاشو نشون بده راجب احساسش صحبت کنه

مرد ها برای همچین زنی خودشونو فدا میکنن

همه چیزشونو میزارن وسط چون شما میدون رو باز کردی اونم اوج مردانگی شو نشون میده

عاشقتون میشن

یه دوره ای شرکت کردم اینارو یاد گرفتم

بخش اول تجربیاتی که دیدم بود .

به نظرم روز اول باید تکلیف یه سری چیزا مشخص بشه وگرنه بله همینطور که میگید میشه

البته تعداد کمی هم هستن شعور دارنا ولی خیلی کمن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم روز اول باید تکلیف یه سری چیزا مشخص بشه وگرنه بله همینطور که میگید میشهالبته تعداد کمی هم هس ...

درست میگه خیلیاشون پرتوقع میشن منتظر درامد خانوم هستن حالا ی سریا میان میگن اینطور نیست ولی درواقعیت همینه روزی چندتا تایپک دراین مورد داریم

درست میگه خیلیاشون پرتوقع میشن منتظر درامد خانوم هستن حالا ی سریا میان میگن اینطور نیست ولی درواقعیت ...

بله متاسفانه من اکثر خانوم های مستقل رو که دیدم عجیب شوهراشون تنبل و بیخیال بودن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

شاغل بودن زن ارتباطی با این موارد نداره...رفتار زنها مهمه.

من یا زن شاغل با درامد تقرییا خوبم.

ولی کل خرج خونه بر عهده همسرمه.من پس انداز میکنم و یا تو خرید خونه کمک میدم که از اونم سهم دارم...یا برای سفر پس انداز میشه...

زن شاغل باش ولی رفتار درست داشته باش

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

طرز تفکر جامعه روز به روز داره بیشتر افول می‌کنه. چند سال دیگه برمیگردیم یه پونصد سال پیش.

متاسفانه ازاخلاقابه هزارسال قبل برگشت الان بهم رحم ندارن خیانتم فراوون شده   خیلیامپفعت طلب شدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شاغل بودن زن ارتباطی با این موارد نداره...رفتار زنها مهمه.من یا زن شاغل با درامد تقرییا خوبم.ولی کل ...

واقعا خوشحال شدم برات، کاش منم میتونستم کارکنم خیلی نیاز دارم اما همسرم نمیذاره

آنچه می دهی به تو باز می گردد،حال بنگر خیر است یا شر…

واقعا خوشحال شدم برات، کاش منم میتونستم کارکنم خیلی نیاز دارم اما همسرم نمیذاره

عزیزم🫠

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

تجربه من برعکس اینه

من شاغلم ولی همسرم خودش رو مسوول میدونه

من خرج چیزی رو نمیدم تو خونه ولی برای اینکه خونه رو عوض کنیم پول گذاشتم البته با هم گذاشتیم و الان خونه به اسم منه

البته پیشنهاد همسرم بود که به اسم من باشه

همسرم از اول اینجوری نبود اصلا 

من کم کم کاری کردم که این مدلی بشه

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  
تجربه من برعکس اینهمن شاغلم ولی همسرم خودش رو مسوول میدونهمن خرج چیزی رو نمیدم تو خونه ولی برای اینک ...

درایت زن خیلی مهمه‌.

درود بر شما👌👌👏👏