2777
2789
عنوان

دهه هشتادی و نودی ها

431 بازدید | 40 پست

نظرتان درباره دهه هشتادی و نودی ها چیه ؟

این مطلب را یک کاربر دهه شصتی ایرانی درباره دهه هشتادی و نودی ها تو شبکه اجتماعی ایکس نوشته

کاش یه شیرپاک خورده ای پیدا میشد تخصصی راجع به نسل زد[دهه هشتادی/نودی‌ها] مینوشت.

الان که اومدم شهرستان بچه های همسایه و فامیل رو میبینم تازه میفهمم ملت ایرانی‌ها چه موجودی بالا اوردن..

نسل بی‌وجود، ترسو، لوس، پرتوقع، ادایی، غربزده، کارنکن، بی‌ادب و دین‌گریز و ...

به نظر شما درست گفته ؟

یا اگه درست نگفته نظر شما کاربران درباره نسل دهه هشتادی و نودی چیه

جسارت و بی پروا بودنشونو تحسین میکنم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نسل ک‌نیست ب تربیت خانوادگی هست 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

همون آقای به اصطلاح استاد دانشگاهی! که این مطلب زشت رو به نسل جوان و نوجوان نسبت داده، خودش والد همچین نسلی هست...

نسل زد از زیر بته در نیومده، حاصل تربیت و پرورش والدینش هست...

بعنوان یک مادر و بعنوان یک دهه شصتی عرض کردم.

والسلام نامه تمام 

سلام و صبح بخیرهمه اینا برمیگرده به تربیت خانوادهخانواده اگر بچه رو درست تربیت کنه هیچ کدوم از اینا ...

سلام صبح شمام بخیر 

درسته قسمتیش به خانواده و تربیت برمیگرده،قسمتیش هم به محیط و جامعه‌ای که بچها توش ورود میکنن هم برمیگرده

سلام صبح شمام بخیر درسته قسمتیش به خانواده و تربیت برمیگرده،قسمتیش هم به محیط و جامعه‌ای که بچها توش ...

اگر خانواده بچه رو درست تربیت کنن

میتونن به فضای محیط هم غلبه کنن

متاسفانه پدر و مادر های الان بچه رو آزاد میذارن

کاربر آقا هستم

چرت و پرت گفته دهه نودی و ۴۰۰خیلیییییییییی باهوشن دهه ۸۰ که همه دارن بدبختی میکشن و گلیمشونو از آب میکشن بیرون

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بنظرم مقصر اصلی والدین دهه ۶۰ ن ...تمام تلاششون رو میکنن که نیازهای بچه ها رو برطرف کنن .به این دلیل ...خودم سختی کشیدم دیگه نمیخوام بچه ام اینا رو تجربه کنه .

نیاز یکی از دلایل رشد و تغییره .

اون نویسنده که کاملا مشخصه چقدر کوته‌فکر و احمقه، بحثی درش نیست... کاملا از در نفرت‌ورزی و حسادت وارد شده

توی هر نسلی چنین افرادی وجود داشتن و دارن... یکیش خودش✨

برعکس تصور عموم هم بین نسل‌ها، تفاوت چشمگیری توی فراوانی رفتارهای پرخطر وجود ندارد؛ مثلا یک سوم نوجوانان دهه شصتی و دهه هفتادی و هشتادیِ تهرانی روابط ج.نسی خارج از عرف داشتن همیشه و شیوعش تقریبا تو این سه دهه برابر بوده و تغییری نکرده. 

این از این

نسل جدید توسری‌خور و بله‌قربان‌گو نیست، درسته.

بخش زیادی از اعتبار شجاعت و تفاوتشون رو هم باید داد به پدرا و مادرای دهه پنجاه و شصتی که به بچه‌هاشون از کودکی حقِ نپذیرفتن و اعتراض کردن با صداى رسا رو یاد دادن.

بر عکس کودکی نسل‌های قبل ما که ارزش در سکوت و اطاعت تمام و عیار بود.

توی شرکت می‌بینی دهه شصتی یه اعتراض نمی‌کنه و کارفرما سه ساعت نگهش میداره بدون حقوق اضافه کاری 

اما دهه هشتادی میگه زمان کاری من تموم شده، باید برم.

بعد اون کارفرمای احمق و سودجو میشه امثال این آدم که برمیگردن میگن نسل جدید تنبل و کارنکن و بی‌ادبه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

والا نسل ترسو نسل دهه شصت بودن که هیچ کاری نمی کردن حتی ابروهاشو رو نمی زدن

نسل الان حداقل جرئت دارن کارای زیبایی بدون اجازه بکنن و عشقشون ب دل خودشونه

اگه دین گریز هم هستن ویژگی بدی نیست و متعصب بودن بده

کار نکن هم نیستیم خب اکی بده نوکر نیستیم؟

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .