2777
2789
ان شالله ک دروغ باشه تا صبح بیرون نمونده باشه اینو تجربه نکرده باشه

بازم درگیری😂😂😂

حتی بیرون مونده باشه هم حقشه

آدم لجباز همیشه سرش بی کلاه می‌مونه و آزار میبینن

وقتی به قول خودش هیچ پشت و پناهی نداره و خودشم شاغل و مستقل نیست و مادرشم بعد عقدش بدون جهاز بیرونش کرده نباید دیگه با شوهرش کل کل کنه اونم سر چی ؟ سر کارت به کارت کردن درحالیکه همراه بانک هم داره شوهرش دعوا گرفت و گفت نرو ،میگفت باشه برمیگشت خونش کدوم زن عاقلی برای همچین چیزی کوچکی شب تو تهران بیرون میمونه و دو تا شهر راه می‌ره تا تو حرم بخوابه و فردا برگرده

یه درصد قابل باور نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم درگیری😂😂😂حتی بیرون مونده باشه هم حقشهآدم لجباز همیشه سرش بی کلاه می‌مونه و آزار میبیننوقتی ب ...

من طرفداری نمیکنم اما شاید یه درصد اون کارتش ک همراه بانک داره رو نمیخواست کارت ب کارت کنه جزییات رو واقعا خبر نداریم نمیدونیم چی درسته چی غلط نمیخوام قضاوتش کنم اگر دروغ گفته ک اون همه ادمو ناراحت کرد همه براش غصه خوردن حتما یه جایی ضربشو میخوره اما اگر راست گفته امیدوارم زندگیش درست شه واقعا سخته بی پشتو پناهی با یه شوهری ک اونم پناهت نباشه

من دیشب تاپیکشو پیدا کردم دیشب گفته بود میخواد شکایت کنه میره کرج که شکایت کنه و مهرشو بذاره اجرا گفته بود ۱۱۴ تا مهرشه طلاهاشم تو خونه موندن و ظاهرا شوهرش گولش زده و کاری کرده بره بیرون خونه تا دیگه راهش نده 

این موقع ها قطعا پای یه نفر از خونواده یا زن دیگه در میون یه نفر حمایت کننده هست اون پشت پشتا

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

من دیشب تاپیکشو پیدا کردم دیشب گفته بود میخواد شکایت کنه میره کرج که شکایت کنه و مهرشو بذاره اجرا گف ...

اینجوری نبود

خودش رفت بیرون برعکس شوهرش گفت نرو

تو تاپیک قبلیش هم گفته بود با پدرشوعر دعوا کرده چون هیچی براش طلا نخریدن و هیچی طلا نداره

من دیشب تاپیکشو پیدا کردم دیشب گفته بود میخواد شکایت کنه میره کرج که شکایت کنه و مهرشو بذاره اجرا گف ...

تاپیکش تعطیل شد یه نفر اسمشو نوشته اما نمیدونم کجا دقیقا سرچ‌کنم میاد کاربریش؟ دختر _شاداما _غمگین

نمیدونم اگر واقعیه و زنی داره شوهرش رو کمک میکنه عاقبت بخیر نمیشن هیچ وقت مردم چه کارایی میکنن بخدا بعد من همیشه میترسم از اینک ازارم ذره ای به کسی برسه

اینجوری نبودخودش رفت بیرون برعکس شوهرش گفت نروتو تاپیک قبلیش هم گفته بود با پدرشوعر دعوا کرده چون هی ...

اسم کاربریش رو یه نفر گذاشت میتونی ابی کنی اونو بزنیم روش کاربریش بیاد برم بخونم؟دختر _شاداما _غمگین

تاپیکش تعطیل شد یه نفر اسمشو نوشته اما نمیدونم کجا دقیقا سرچ‌کنم میاد کاربریش؟ دختر _شاداما _غمگیننم ...

اسمش تو تاپیک من هست دقیقا یه تاپیک زدم براش فک کنم تاپیک یکی مونده به اخریمه

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

من طرفداری نمیکنم اما شاید یه درصد اون کارتش ک همراه بانک داره رو نمیخواست کارت ب کارت کنه جزییات رو ...

احساس می کنم حرفاش راست بود

بارداری تبریک میگم برای منم دعا کن ازدواج خوبی کنم آینده خوبی داشته باشم