2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

83 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من تصمیم داشتم کاشت ناخن رو یاد بگیرم و از یوتوب شروع کردم اول فقط مواد گذاری رو انجام دادم روی دست مصنوعی حالا الان که مواد گذاریم خوب شده تصمیم دارم وسایلشو تهیه کنم منتهی سرمایه کمی دارم.تو دیوار دیدم یه پکیجی پیدا کردم که به سرمایه ام میخوره فقط میخواستم یه کمکی کنید اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم بگید این برند ها خوبن؟و اگر نه جایگزینش چی‌باشه؟

سوهان برقی نیل مستر ۳۰۳ –یووی سان -استون –پمپ استون–لیکویید -پودر کاشت ناخن-گوده–لاک ژل2عدد –پرایمر  -ضد قارچ  – کاتر -سر سوهان اشکی شنی-پایه سر سوهان-سر سوهان الماسه مخروطی-تیپ- سوهان دستی-پوشر-نیپر-قلم گراف-بالشتک زیر دستی-برس ناخن-پرایمر-ضدقارچ-فرمر-لنزناخن-ورق طلا-کروم-پیگمنت-داستر

اصلا نمیخوام تو ذوقت بزنم ولی اگه سالن نداری یا از اطرافیانت اگه کسی سالن داره که میتونی قشنگ بهش تکیه کنی و اونجا شروع به کار کنی،نداری لطفا آموزش نبین

چون کشور پُره از آرایشگر شده توی هر لاینی👍🏻

بعد آموزش مشتری نیست سالن دارم بهت مشتری نمیده

میشناسم کسیو که 2 ساله آموزش دیده همین لاین ناخن رو و روزانه 2 تومن و یا حتی بیشترم کار میکنه (چون مامانش سالن داره) و میشناسم کسیو که کلی آموزش دید کلس هزینه کرد ولی مشتری نبود...

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻

سلام دوست عزیزم

کاشت ناخن از لحاظ شرعی کار درستی نیست چون مانع رسیدن آب به ناخن فرد برای وضو و غسل هستش و باعث باطل شدنشون میشه. و برای سلامتی هم ضرر داره.

و درآمدی که از طریق کاشت ناخن به دست میاد درست نیست و برکت ندارد.

امر به معروف و نهی از منکر، واجب فراموش شده و نیازمند احیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیزمکاشت ناخن از لحاظ شرعی کار درستی نیست چون مانع رسیدن آب به ناخن فرد برای وضو و غسل هس ...

شما نگران نباش کسی که کاشت انجام میده خودش اینا رو میدونه😘و اگه وضو و این چیزا براش مهم باشه و بخواد انجام بده دیگه، کاشت نمیکنه👍🏻

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻

بعضیا واقعا نمیدونن.

ولی اکثرا در جریانن،

برای خودتون گفتم که اگر به دست آوردن درآمد پاک و پربرکت براتون اهمیت داره این شغل مناسب نیست.

موفق باشید.

امر به معروف و نهی از منکر، واجب فراموش شده و نیازمند احیا

اصلا نمیخوام تو ذوقت بزنم ولی اگه سالن نداری یا از اطرافیانت اگه کسی سالن داره که میتونی قشنگ بهش تک ...

ممنون از وقتی که گذاشتید و نظرتون. من خیلی درباره این کار فکر کردم و واقعاً دوست دارم این تجربه رو داشته باشم و یاد بگیرم. اگر اطلاعاتی درباره برندها یا راهنمایی برای شروع دارید، خیلی ممنون میشم کمک کنید🙏

ممنون از وقتی که گذاشتید و نظرتون. من خیلی درباره این کار فکر کردم و واقعاً دوست دارم این تجربه رو د ...

عزیزم من بیشتر از این چیزی نمیدونم چون تو این رشته آموزشی ندیدم

🧒🏻🧒🏻👧🏻👧🏻👧🏻