2777
2789
عنوان

همسرم به تنهایی عادت کرده

232 بازدید | 9 پست

ده ساله ازدواج کردم فقط یک بار قسمت شد سال اول زندگیمون بریم مشهد از اون موقع تا الان که دو تا بچه داریم قسمت من نشده ، بچه ی اولم که به شدت لج باز بود تا پنج سالگی به جز خونه ی اقوام جایی نرفتم بچه ی دومم اومد شرایط بدتر شد الان دیگه شوهرم یاد گرفته همه جا تنهایی میره زمستونها که سرده بچه ها مریض می‌شن تابستونها گرمه بچه ها گرما زده می‌شن خودش تمام سفرهای زیارتی و سیاحتی و کاری و.... ختم،  عروسی ، آموزشی .... همه رو تنها میره ، هر سال کربلا میره، مشهد و قم میره کشورهای اطرافو رفته البته به بهانه ی کار ولی خوب فقط کاری نبوده تفریح هم با دوستاش کرده ، الان که بچه ها بزرگ شدن میگم بیا بریم مشهد میگه الان شلوغه بعدا انقدر پشت گوش میندازه تا یه کار واجب پیش بیاد و کلا کنسل بشه گویا تنها بهش خوش میگزره

من خیلی دلگیرم ازش اون مثل یه پرنده ی آزاد و رها خوش میگذرونه روتین روزانه داره پیشرفت میکنه آموزش میبینه و زندگی پویایی داره 

من چی چرا امام رضا و امام حسین اونو دوست دارن ولی منو نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه همه دوست دارن زیارتی برن🦦یه سیاحتی برو اول یکم حال و هوا عوض کن بعد زیارتی هم میری

بابا همون زیارتی هم زورش میاد بعد سیاحتی ببره حاضره پول بده خودم برم ولی خودش با ما نیاد 

همینارو بشین بگو باآرامش بشینین صحبت کنین

بهش گفتم ولی چون لذت مجردی رفتنو چشیده دیگه زیر بار خانوادگی رفتن نمیره خیلی دلم میخواد منم بدون اون برم مسافرت ولی به مسولیت هاش فکر میکنم پشیمون میشم 

بهش گفتم ولی چون لذت مجردی رفتنو چشیده دیگه زیر بار خانوادگی رفتن نمیره خیلی دلم میخواد منم بدون اون ...

بدون بچهات برو 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

دیگه عادت کرده متاسفانه ،تنها راهش اینه تو شرایط شما قرار بگیره ،یعنی هر چه قدر سخت اما با خونواده و دوستات بدون اون برو مسافرت ،باید باهات همزاد پنداری کنه تا بفهمه عادت اشتباهی داشته

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من