2777
2789

من نخوابیدم فعلا 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از دیشه بیدارم

تو همیشه بیداری مثل من 

هییی

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

اسمت لیندا هست، چ جالب اسم مامانم😂😂😂

نه😂😂😂😂

اسمم فائزس موقعی که حساب کاربری زدم هیچی بلد نبودم از نی نی سایت یه اسمی زدم بعد فهمیدم که دیگه نمیشه عوضش کرد🤦‍♀️😂🤣

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀

دوستان الان بیدار میشن من می خوایم دوست سحر خیز بشدت بی تعثیر

جالبه ی مدت بود حتی تا خود صبحم بیدار بودم خوابم نمیبرد الان خیلی خوابم میاد ولی باز گوشیو نمیذارم کنار😂😂😂🗿

جالبه ی مدت بود حتی تا خود صبحم بیدار بودم خوابم نمیبرد الان خیلی خوابم میاد ولی باز گوشیو نمیذارم ک ...

من کلا شب خیزم. همیشه شبا بیدارم از دوسالگی اهل خواب نبودم فکر کنم یا من اشتباهی اومدم  ایران یا ایران اشتباهی اومده تو زندگیم

سکوتم از رضایت نیست  دلم اهل شکایت نیس 

من کلا شب خیزم. همیشه شبا بیدارم از دوسالگی اهل خواب نبودم فکر کنم یا من اشتباهی اومدم ایران یا ایر ...

خیلی بده اینجوری از وقتی ک خوابم شده روز کل شبا بیدارم ریزش موام ادامه دارن هیچ وقت حال ندارم صبحا همش خابم میاد و... کلا میگن خواب شب خوبه ک من مث جغد تا صب بیدارم

خیلی بده اینجوری از وقتی ک خوابم شده روز کل شبا بیدارم ریزش موام ادامه دارن هیچ وقت حال ندارم صبحا ه ...

امروز صبح به قهوه بخور عضرم گوشیتو بده به دوستات با خاموش کن و شب بخواب مثلاً بگو بعد این فیلم خواب

سکوتم از رضایت نیست  دلم اهل شکایت نیس