2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اسم تزکیش دیماشه ترکیب گردو پنیر و سبزی و نون ریز ریز میکنیم با قاشق میخوریم 😋😋

منم ترکیشو گفتم ما میگیم دویماج یا قووت.ما گردو نمیریزیم سیب زمینی پیاز سرخ شده پنیر سبزی نون

منم ترکیشو گفتم ما میگیم دویماج یا قووت.ما گردو نمیریزیم سیب زمینی پیاز سرخ شده پنیر سبزی نون

شما اصالتا کجایی هستید ؟ این دیماش مارو هم امتحان کنید مطمئنم خوشتون میاد 

مادر شوهر من تبریزیه گاهی درست میکنه خیلیییی خوش مزس من دوست دارم

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

شما اصالتا کجایی هستید ؟ این دیماش مارو هم امتحان کنید مطمئنم خوشتون میاد

منم ترکم ولی ما ترکی الکی هستیم چون مث شماها ترکی حرف نمیزنیم با بچهامونم ترکی حرفنمیزنیم تو خونه 

ی غذا با نون خشک کوبیده شده سبزی خوردن خورد شده پنیر خوردشده سیب زمینی پیاز سرخ شده نعنا داغ همه قاط ...

بعد همونطوری با قاشق میخورید یا میمالید به نون؟

ایشالا ک خیره