2777
2789
عنوان

بچم عطر حرم لیس زده

178 بازدید | 19 پست

چی کار کنم طفلی عطر برداشته داشته بازی میکرده نگو اون وسط کرده تو دهنش چند بار دهنشو شستم صورتشو لباساشو چی کار کنم براش بد نباشه انقدر بوش زیاده که انگار الان وسط حرم نشستم برای تنفس بچه بد نيست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم نوشتی حرم و. لیس زد

یهویی ترکیدم از خنده🤣گفتم اینم به ماچ ابدار از طرف بچه شما به امام 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چت جی پی تی اینو گفت 

اگر کودکی عطر مشهدی (یا هر عطر دیگری) را لیسید، باید بلافاصله با مرکز کنترل مسمومیت یا اورژانس تماس بگیرید و اقدامات زیر را انجام دهید:
اقدامات فوری:
  1. 1. اگر کودکی عطر مشهدی (یا هر عطر دیگری) را لیسید، باید بلافاصله با مرکز کنترل مسمومیت یا اورژانس تماس بگیرید و اقدامات زیر را انجام دهید:
    اقدامات فوری:
    1. تماس با اورژانس:
    با اورژانس یا مرکز کنترل مسمومیت تماس بگیرید و جزئیات حادثه را شرح دهید. آنها راهنمایی های لازم را ارائه خواهند داد.
    2. عدم تحریک به استفراغ:
    هرگز کودک را مجبور به استفراغ نکنید، مگر اینکه این کار توسط یک متخصص توصیه شده باشد.
    3. دادن مایعات:
    به کودک کمی آب یا شیر بدهید تا غلظت مواد سمی را کاهش دهید.
    4. مراجعه به پزشک:
    اگر علائم مسمومیت (مانند تهوع، استفراغ، سرگیجه و ...) ظاهر شد، کودک را فورا به نزدیکترین مرکز درمانی ببرید.
    5. پایش علائم:
    علائم کودک را به دقت زیر نظر داشته باشید و در صورت بدتر شدن علائم یا بروز علائم جدید، با پزشک تماس بگیرید.
    نکات مهم:
    عطر حاوی الکل است:
    اکثر عطرها حاوی مقادیر قابل توجهی اتانول هستند که یک نوع الکل است و برای کودکان مضر است.
    مقدار مصرف مهم است:
    اگر کودک مقدار کمی عطر را لیسیده، ممکن است مشکل خاصی پیش نیاید و با نوشیدن آب و مراقبت های اولیه مشکل برطرف شود. اما اگر مقدار زیادی مصرف کرده باشد، حتما باید به پزشک مراجعه شود.
    درمان مسمومیت با عطر:
    درمان مسمومیت با عطر معمولاً شامل مراقبت های حمایتی مانند دادن مایعات و میان وعده های سبک برای جلوگیری از افت قند خون است. در موارد شدیدتر، ممکن است نیاز به بستری شدن در بیمارستان باشد.
    توجه: این اطلاعات فقط جنبه آموزشی دارند و جایگزین مشاوره پزشکی نیستند. همیشه در صورت بروز هرگونه مشکل با یک متخصص تماس بگیرید.
چت جی پی تی اینو گفت اگر کودکی عطر مشهدی (یا هر عطر دیگری) را لیسید، باید بلافاصله با مرکز کنترل مسم ...

این که خوابیده من چه علائمی رو بررسی کنم فکر نکنم زیاد لیسیده باشه چون سریع اومد پیشم گفت زبونم میسوزه منم زبونشو چند بار شستم یکمم آب دادم خوابید ولی خیلی بو میده لامصب فکر کن دسته من که چند بار روی زبونشو صورتش کشیدم با اینکه چند بار با مایع دستشویی شستم هنوز بو میده