روزی چند بارم برقشون قطع میشه یه پدر مادر اهوازی رو دیده بودم که بچه نوزادشون زو موقع قطعی برقی گرفته بودن جلوی یخچال یدونه بچه هم از گرما خون دماغ شده بود خیلی ها بخاطر بچشون میرن تو ماشین کولر میزنن من تهرانم تازه برای پمپ. اب کولرمون عوض کرده بودیم و یک و ششصد هزینه کرده بودیم که بخاطر اینا سوخت الانم تو تهران دارم شر شر عرق میریزم طبیعی ترین چیزهایی که حقمونه از ما گرفتن
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انقدر الکل خورده بود که نمیتونست رو پاهاش وایسه ، سوارش کردم گوشیشو در آورد دیدم داره یه چیزایی تایپ میکنه ، حالش بد شد ماشینو نگه داشتم وقتی داشت پیاده میشد گوشیش افتاد ، برداشتم دیدم برا یکی نوشته: " بی تو غرق شدم تو دنیایی که ازش بیزار بودم "تازه اونجا بود که فهمیدم آدما چرا بد میشن💔🙂
هوا تو اهواز وحشتناکه یعنی عجیییب بری دستشویی تو حیاط از شدت گرما و شرجی حالت خراب میشه ولی معمولا د ...
این کولرا هم باعث سینوزیت میشه متاسفانه
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...