انتظار نداشتم اصلا،خواب بد دیدم رفتم مامانمو صدا زدم امشب تو اتاق پیش من بخوابه باصدای بلند گفت زده ب سرت،جوری ک ابجیمم بیدارشدم باصداش،حالاعلاثه بر ترس گریه م گرفته از رفتار مامانم 💔
مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک میدانند، ولی دهها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمیگیرند.
میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوکی ترسیدی لازم داشتی مامانت باشه ولی تنها نیستی خواهرت پیشته. مامانتم بنده خدا خستشه بذار یکم استراحت کنه
كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
مگر می شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست...🖤🩶🤍مردم فوری یک خودکشی را تراژیک میدانند، ولی دهها سال درد و رنج روحی غیرقابل تحمل را که منجر به خودکشی شده در نظر نمیگیرند.
اوکی ترسیدی لازم داشتی مامانت باشه ولی تنها نیستی خواهرت پیشته. مامانتم بنده خدا خستشه بذار یکم استر ...
خواهرم که خوابه میخواستم یکی بیدار باشه چنددقیقه ،حالا برای یه شب مگه چی میشد ،اگ یروز مامان بشم مامان مهربونتری میشم
بچه کوچولو بیشتر به مراقبت احتیاج داره ولی اگه بالای 15 سالی خیلی لوسی که همچین توقعی داری بعدم تو خ ...
یچیز بد برام پیش اومده بود تو تاپیکای قبلیم گفته بودم الان میترسم این وقت شب راجبش صحبت کنم از اون موقه بغضی شبا خواب بد میبینم و نمیتونم بخوابم، تاحالا نترسیدی به شدت؟جوری ک پاشی بشینی نتونی حتی چشماتو ببندی اگه نه پس درکم نمیکنی