2777
2789
عنوان

نمیدونم امشب چمه حالم از خودم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره صد در صد مقصز پدرشه چون کار نمیکنه من هم پول نداشتم بفرستمش ولی نمیتونم خودمو ببخشم چرا این بچه ...

الهی عزیزم کاملا درکت میکنم 

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
اره تقریبا

اگه میخای اعتماد نفست ب دست بیاری باید مخالفت کنی  رو چیزی ک میخای ببین چی میخای سفت روش پافشاری کن مثلا کلاس خاصی هدف خاصی چیزی ک واقعا برات مهم باشع کوتاه نیای تا انجامش بدی کم کم جدیت میگیرن میتونی ب خودت اعتماد کنی چون تا آخرش وایسادی و کم نیاوردی

اره صد در صد مقصز پدرشه چون کار نمیکنه من هم پول نداشتم بفرستمش ولی نمیتونم خودمو ببخشم چرا این بچه ...

یه سوال ازت دارم؟ 

اگه پسرت را فرستاده بودی کلاس فوتبال که آرزوشه (دو سه سال) کلی پول هزینه کرده بودی تو سرما گرما مریضی اینو ببری تمرین از کار و درس خودت به شدت عقب اوفتاده باشی ولی دلت را خوش کرده باشی به اینکه بچه ات شاد باشه و به آرزوش برسه 

بعد ببینی بچه ات از همه عقبه از همه حتی از اونایی که خیلی جدید  اومدن داخل کلاس و تو حتی اسمشون را نمیدونی ...ناراحت نمیشی؟ غصه نمیخوری؟ 

میخوام ببینم احساس من طبیعیه؟