توخواب دیدم پدرشوهرم فوت کرده برای شوهرم تعریف کردم گفتم تو خواب اینجوری دیدم برگشت گفت خداروشکر از دست شماها راحت میشه😑واقعا سوختم از حرفش گفتم مگه من چیکارش کردم چه دشمنی وظلمی در حقش کردم ؟ واقعا نمیدونم چرا انتظار داره من برم همه کارای باباشو بکنم انگار به جز من عروس ودختر نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوبه تحمل کرد چیزی بهت نگفت خودت اگه شوهرت همچی خوابی برات تعریف میکرد چکار میکردی
هیچی صدقه میدادم دیگه منم گفتم خواب بد دیدم گفت چی تعریف کردم که صدقه ای چیزی بده خودشم تا حالا من بدی درحقشون نکردم همیشه هروقت نیاز بوده کمک کردم ولی اونا همیشه زندگیمو جهنم کردن
نه باید میگفتی دوست ندارم راجبش صحبت کنم انشالله خیره ، میگن خواب بدو تعریف نکن
آره راست میگی منم اشتباه کردم ولی واقعا انتظار همچین جوابی رو نداشتم ملت پدرشوهرشونو فحشم میدن بعد شوهرشون میگه نه بهتر از زن من نیس حالا من تا بوده همیشه خوبی کردم حتی یه بارم جواب حرفاشونو ندادم اینم از شوهرمن