2777
2789
عنوان

با همسایه یی که تو این بی آبی آب و هدر میده چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 40 پست

خب برمیگرده میگه ب تو چ اونوقت شخصیت خودت خورد میشه  اونایی ک اب ندارن تذکر بدن بهتره والا منم مغزن آب میکنم سرم ب کار خودمه با اینکه اسراف میبینم دخالت نمیکنم ک شر بشن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سازمان اب نمیتونی اطلاع بدی منم اعصابم خورد میشه ولی میترسم حرفی بزنم

ببین سر کوچمون انشعابشون با ما فرق داره بدبخت ها چند روز آب قطع بود از طرف سازمان آب با تانکر براشون آب آوردن بعد کارمند خود اداره آب دیده بود اینا دارن فرش میشورن زنگ زده بود به ریئسشون

با شماره ناشناس زنگ بزن اداره آبیاری شهرتون، مشخصات کامل بده و همه ی اسراف گری هاشون رو بگو 

جریمه ی کلان میکنن حالشون جا میاد 

فقط نگو همسایه شونی 

بگو عابر هستی که مسیرت از اون محله هست و هر دفعه که رد میشی میبینی که دارن چی کارا میکنن تو این کم آبی

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
ببین سر کوچمون انشعابشون با ما فرق داره بدبخت ها چند روز آب قطع بود از طرف سازمان آب با تانکر براشون ...

فکر میکنم فیلم بگیری اطلاع بدی هم به سازمان اب هم به پیجای صفحات مجازی شاید ادم بشن

جریمه بصورت اتوماتیک با مصرف پله ای روی قبض میاد ، نمیان که دستی جریمه بکنن

نه

اسراف های بیش از اندازه رو طور دیگه ای برخورد میکنن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نهاسراف های بیش از اندازه رو طور دیگه ای برخورد میکنن

هیچ برخوردی نیست اداره ی آب اصلا حق برخورد اضافی تر از چیزی که قانون تعیین کرده را نداره ، نه میتونه قطع بکنه نه میتونه جریمه اضافه بنویسه چون غیرقانونیه 

اداره اب اصلا به اینجور تماس ها جوابی نمیدن حالا شما که راهت به این اداره ها نیوفتاده یه روزی تو آینده میوفته و میفهمی من چی میگم