2777
2789
عنوان

این علائم چیه

63 بازدید | 3 پست

پاهام بی حس میشن بعضی وقتا مثلا بی حس نه ها انگار فلجم نمیتونم تکونشون بدم ولی نیشگون اینا بگیرم حس میکنم بعد عرق سرد هم میکنم باهاش از غروب هم ک سرم درد میکنه ۲تا مسکن خوردم نیم ساعتی خوب بود دوباره شروع کرد بعد پشت سرمم انگار خواب میره

معدمم که انگار اسید دارن میریزن  توش میسوزه یا چاقو میزنن

استرس نداری؟فشارت پایین باشع

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

استرس نداری؟فشارت پایین باشع

استرس که همیشه دارم 

بعد چن وقته جوریم شدم با هیچی خوشحال نمیشم دیگ کلا مثلا فردا میخان برن مسافرت خونوادم‌البته نزدیکه ولی من بخاطر اینکه داداشم خونس و پیش اونم (ازم بزرگتره) دیگه ترجیح میدم برم با اونا تا اینکه پیش این بمونم ولی خب دوس ندارم برم راستش اصلا از هیچی خوشم نمیاد اه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس که همیشه دارم بعد چن وقته جوریم شدم با هیچی خوشحال نمیشم دیگ کلا مثلا فردا میخان برن مسافرت خو ...

عزیزم. زیاد سخت نگیر 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚