2777
2789
عنوان

تو سریال شغال دختره حاملس❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 38 پست
اگر حامله بود دکتر زنان میگفت

نمیدونم یه اینجاش فکر نکرده بودم ولی امکانش هست بنظرم کلا فیلم های ایران منطق نداره

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

چقدر دلم واسه سیاوش میسوزه اونطوری🥲

دنیا همینه عزیزم قرار نیست همیشه جذاب و دوست داشتنی باشه من به جای دختره بودم واقعا از پسره شکایت میکردم اعدامشم میکردم بچهدهم داشتم میرفتم خودم بزرگش میکردم 

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اون چون تحت فشار اون دوست پسرشه دلش میخواد با اون ازدواج کنه اونم واقعا عاشقشه دیگه نتونست تحم ...

آره شایدم بخاطر اونه ولی شادیم بخاطر اینه که پسره کامیار رو همه جا میبینه استرسش به منم منتقل میشه واقعا دختر بودن چقدر سخته

شایدم بخاطر جرف مادرش که گفت این مساله واسه همه مردا مهمه هرکی هم میگه مهم نیست دروغ میگه. البته ماد ...

نه گفت بزارید پسرم بیاد دستتون رو ببوسه بگه غلط کردم یعنی همون ازدواج کنن دیگه فکر کنم منظورشه

شکوه چی جواب داد؟

گفت برو نزار دهنم باز شه آکا آدمای اینجا بفهمن چه بلایی سر ناموسشون آوردی فردا سر پسرت رو سینشه

نه گفت بزارید پسرم بیاد دستتون رو ببوسه بگه غلط کردم یعنی همون ازدواج کنن دیگه فکر کنم منظورشه

به پسرش که گفت باید بگیریش وقتی داشت تو خونه درو از روش قفل میکرد ولی به خانومه واضح نگفت 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
میشه یکی توضیح بده یه کمشو نفهمیدم کی به کیه اون دختره که تو دریا مرد کیه.اون پسره کامیار اون زنه وک ...

کامیار پسر مردس از زنش طلاق گرفته بعد با سیمین ازدواج کرده سیمین نامادریشه پسره رو مامانه بره آمریکا تو الانش آمریکا بوده بخاطر همین فکر میکنه روابط اینجا هم مثل آمریکا آزاده راحت دختر مردم رو خفت کرد دخترهدهم تو دریا مرد موکل سیمین بود

اها اخه دختره تو کافه یه جوری پیش پسره اشک میریخت گفتم بهش گفته لابد

منم گفتم الان سیاوش میره کامیار رو میکشه البته فکر کنم این کار رو بکنه در آینده

به پسرش که گفت باید بگیریش وقتی داشت تو خونه درو از روش قفل میکرد ولی به خانومه واضح نگفت

آره صد در صد راضیش میکنه این دوتا ازدواج کنن حالا یا کامیار دختره رو میکشه یا دختره کامیار رو بالاخره