دنیا همینه عزیزم قرار نیست همیشه جذاب و دوست داشتنی باشه من به جای دختره بودم واقعا از پسره شکایت میکردم اعدامشم میکردم بچهدهم داشتم میرفتم خودم بزرگش میکردم
🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه یکی توضیح بده یه کمشو نفهمیدم کی به کیه اون دختره که تو دریا مرد کیه.اون پسره کامیار اون زنه وک ...
کامیار پسر مردس از زنش طلاق گرفته بعد با سیمین ازدواج کرده سیمین نامادریشه پسره رو مامانه بره آمریکا تو الانش آمریکا بوده بخاطر همین فکر میکنه روابط اینجا هم مثل آمریکا آزاده راحت دختر مردم رو خفت کرد دخترهدهم تو دریا مرد موکل سیمین بود
🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️