2777
2789
عنوان

دوستم شلوارمو قرض گرفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6168 بازدید | 216 پست
حرف مامانم 😑😂:

🤣🤣

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم اون شلوارو ازش نمی‌گیرم بهش هم میگم بخاطر حساسیتم باشه براخودت ولی دفه دیگه سراغ من نیا واسه ...

نمیشههه

مامانم میگه تو نتونستی اون شلوارو بپوشی با اینکه پول داده بودی بابتش

پس اونم غلط میکنه رایگان بپوشه😂

😑روزی ۶ ساعت با پسره

عق.حالم بهم خورد.هیچ وقت رو دربایستی نداشته باش.باز همینکارو کرد گفت پشت درم بگو چیشده گفتم چیزی میخوام بگو خونه نیستیم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
نمیشهههمامانم میگه تو نتونستی اون شلوارو بپوشی با اینکه پول داده بودی بابتشپس اونم غلط میکنه رایگان ...

حالا فکر کن پسره این شلوارو کشیده پایین حالا باز حاضری تو خونه جابدیش حداقل جلو چشمش بنداز آشغالی

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

من بیچاره اون شلوارو فقط یبار پوشیده بودم

شلوارو ضدعفونی کن

همین الان بهش پیام بده  شلوار رو بیاره همین امروز  و بشورش بیارش

زگیل بی شخصیت    نباید هم بیشتر از این انتظار داشت با این شلوارت داره همه جا می‌ره که نمیاره  وای الان بو گرفته  

شکم و تحتشو که پسرا سیر میکنن   لباساشم که تو میدی  دیگه از زندگی چی میخواد😂😂

من تو خوابگاهم  کلی اعصاب خوردی سر لباس هست من به همه میگم وسواس دارم خخخ و بدنم کهیر زده و مریضم 😂

شلوار ی چیز شخصیه چطوری شلوارتو دادی به دوستت میگفتی بهش من حساسم رو شلوارام چون بهداشت شخصی برام خی ...

توضیح دادم که

اول زنگ زد کجایی

من نمیتونستم حدسم بزنم ک دم در خونمونه وگرنه میگفتم خونه نیسم

گفتم خونه ام 

گف درو باز کن 

اومد مستقیم رف سر کمدم

بگو من اونو گرون خریدم و نپوشیدم .رو شلوارام حساسم حقیقتا.دیگه نمیخوامش برای خودت.بهشم رسوندی ک دیگه ...

نهههه شلوارو باید بگیرم

نمیپوشم عمرا 

ولی مامانم مجبورم میکنه حتما بگیرم 

میگه تو پول داده بودی نتونستی بپوشی 

پس اونم غلط میکنه رایگان بپوشه لباساتو

نهههه شلوارو باید بگیرمنمیپوشم عمرا ولی مامانم مجبورم میکنه حتما بگیرم میگه تو پول داده بودی نتونستی ...

اره بگیرش حتما .جلو چشمشم میسوزوندی خیلی بهترم میشه اولش از خشتکش شروع میکردی💀💀💀🤣

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اینو بگم ماخواهرا هم ازهم شلوار قرض نمی‌گیریم لباسهای دیگه چرا ولی شلوار نه خدایی شلوار خییییلللی شخ ...

من مطمئن شم کسی بهداشتش اوکیه شورتش پاشه 

و اینکه با هر پسری رابطه ج نداشته باشه 

مشکلی ندارم زیاد