2777
2789
عنوان

دوستم شلوارمو قرض گرفته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6169 بازدید | 216 پست
هیچ فایده ای منتظرم یکم بد و بیراه بارش کنم یکم آروم شم بعد حذف بلاک

یقین داشته باش به همین خاطر جواب تماست رو نداده

وگرنه مگر میشه ندیده که تماس گرفتیم

تا شلوار رو برنگردونده پیامت رو بده قاطع هم بگو دیگه نمیخوامش ، شماره کارت هم حتما بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا یکسریا زرنگی میدونن لباس نمیخرن از این و اون گدایی میکنن و اینجور ادمها بشدت پرو هستن حالا لباس ...

لباس مهم نیس مهم شخصه 

من دوستای دیگه هم دارم ک میدونم با هر آدمی رابطه ج ندارن یا دائم حموم کرده و تمیزن 

همیشه شورت میپوشن یا بهداشتشون کامله و ....

هر چی بخوان میدم میپوشن بعد خودشون میبرن خشکشویی میارن ۲ ۳ روز بعدش در خونمون 

ولی این کثیف بود ...😭

اره همینطوری میگم بعید میدونم بزنه ولی میگم

افرین همینو بگو بهش 

حداقلش اینه شرش کم میشه ابرو خودشم میره ولی اگه از اینا باشه که بهش بر بخوره پس میده از ترس اینکه نگی نداشته

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

خودتو حرص دادی ، درس بزرگی میشه که دیگه از این دستاشتباها نکنی ولی راهش اینه که یک پیامک درست و درمو ...

دنیای عالمو بهم بریزم اون پول بده نیس 

مطمئنم

ولی میفهمونم بهش ک خر فرض کردن عاقبت نداره

پیامک کنی راحت تر حرفت رو میزنی ، تماس بگیری اسم پول بیاد مغلطه میکنه

مامانم نزاشت پیام بدم گف بزار لحنتو بفهمه ک جدی هستی وعصبانی 

اگه فردا هم جواب نده پیام میدم

بگیرش 

بعد بسوزونش

حداقل بگیرش که دلمون خنک شه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

مامانم نزاشت پیام بدم گف بزار لحنتو بفهمه ک جدی هستی وعصبانی اگه فردا هم جواب نده پیام میدم

پیام بده

تماس رو درواسی قرار میگیری 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀