2777
2789
عنوان

دندون درد

124 بازدید | 8 پست

دندونم رو یه هفته پیش پر کردم الان به شدت درد می‌کنه خیلی وحشتناک 

چرا درد می‌کنه و چیکار کنم خوب بشه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مال من تا یک ماه بعد پر کردن درد می کرد بعد خوب شدمن مسکن می خوردم

تا یکماه خیلیهه 

نزدیک ده روز هست پر کردم فقط چیز داغ یا سرد که می‌خوردم کمی درد می‌گرفت ولی امشب خیلی درد می‌کنه خیلییی 

اینم بگم چند تا دندون پر کردم تا حالا بقیه نهایت دو سه روز اول اگه فشار میومد درد می‌گرفتن ولی این نه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

زنجبیل خیس کن بذار یکمم ادامس بچسبون نیفتهنعنا بذاریا تو ادامس یکم مسکن بریز بچسبون به دندونتنذار هو ...

خیلی ممنون .متاسفانه آدامس ندارم فعلا ببینم زنجبیل داریم 

گاهی طبیعیه خوب میشه، یذره ابلیمو ونمک قاطی کن وبا پنبه بزار روش کم کم دردش خوب میشه

ممنون حتما امتحان میکنم 

اگ تلخی قرص اذیتت نمیکنه قرصم بذار

ممنون خدا خیرت بده