2777
2789
عنوان

دندون درد

117 بازدید | 8 پست

دندونم رو یه هفته پیش پر کردم الان به شدت درد می‌کنه خیلی وحشتناک 

چرا درد می‌کنه و چیکار کنم خوب بشه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من تا یک ماه بعد پر کردن درد می کرد بعد خوب شدمن مسکن می خوردم

تا یکماه خیلیهه 

نزدیک ده روز هست پر کردم فقط چیز داغ یا سرد که می‌خوردم کمی درد می‌گرفت ولی امشب خیلی درد می‌کنه خیلییی 

اینم بگم چند تا دندون پر کردم تا حالا بقیه نهایت دو سه روز اول اگه فشار میومد درد می‌گرفتن ولی این نه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

زنجبیل خیس کن بذار یکمم ادامس بچسبون نیفتهنعنا بذاریا تو ادامس یکم مسکن بریز بچسبون به دندونتنذار هو ...

خیلی ممنون .متاسفانه آدامس ندارم فعلا ببینم زنجبیل داریم 

گاهی طبیعیه خوب میشه، یذره ابلیمو ونمک قاطی کن وبا پنبه بزار روش کم کم دردش خوب میشه

ممنون حتما امتحان میکنم 

اگ تلخی قرص اذیتت نمیکنه قرصم بذار

ممنون خدا خیرت بده