2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با منه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 26 پست
خب حالا مگه لنگ همون یدونه روغن بودین؟؟ ادم‌توو‌خونه‌ش نون خالی بخوره خیلی بهتر از اینکه بنظرم‌از‌خو ...

مگه چی میشه حالا ی چیزی دادن ازشون بگیریم ؟؟ والا ما ک بیشتر مواقع مادر شوهر مواد غذایی میده درسته گاهی رفتار بدی میکنن ولی حس میکنم مث خانواده خودم هستن منم چیزی لازم داشته باشن بهشون میدم 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حالا مگه لنگ همون یدونه روغن بودین؟؟ ادم‌توو‌خونه‌ش نون خالی بخوره خیلی بهتر از اینکه بنظرم‌از‌خو ...

من از شوهرم ناراحت شدم گفتم نیار بعدا میبریم اصلا امروز نیار جا ندارم ، اینکه به حرفم اهمیت نداده ناراحتم کرده و این موضوع رو گفتم بهش توجهی نمیکنه 

مگه چی میشه حالا ی چیزی دادن ازشون بگیریم ؟؟ والا ما ک بیشتر مواقع مادر شوهر مواد غذایی میده درسته گ ...

منم همینم خیلی وقتا گفتم فلان چیزو ندارم برام گرفته قبول کردم منکه تعارف ندارم ، بحثم سر این بود چرا شوهرم نباید حرف منو متوجه بشه

من نمیخواستم پس بده ، فقط از این ناراحت شدم که چرا شوهرم نگفت مادرمن خب یه وقت دیگه میبریم آنقدر سخت ...

میتونستی خودت ب مادرشوهرت بگی  حالا چیزی ک شده ولی خیلی بد شد ک پس فرستاد  

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میتونستی خودت ب مادرشوهرت بگی حالا چیزی ک شده ولی خیلی بد شد ک پس فرستاد

از این اخلاقش بدم میاد دیگه جرات نداری یه چی بگی بدترش میکنه، من کلا از چیزه دیگه ای ناراحت بودم یه کار دیگه کرد

اشکالی نداشت عزیزم بالاخره مادر پسرن دیگه به نظرم میذاشتی بین خودشون حل شه شوهر منم یه مدت بیکار همش ...

میدونی من مشکلی با گرفتن ندارم که خدا روزیشونو بده بیشتر بدن بهمون ، من به خیلی چیزا فکر کردم فزدا روغن آفتابگردان میخواستم برام بگیره ، یا قرار بود سبزی قرمه بگیرع برام سرخ کنه من به سرخ کردن روغن اونم فکر کردم گفتم نیارم اونجا باشه از این ناراحت شدم چرا شوهرم گوش نداده لابد منم دلیلی داشتم دفعه های دیگه چیزی میدادن نه نمیگفتم که

مگه چی میشه حالا ی چیزی دادن ازشون بگیریم ؟؟ والا ما ک بیشتر مواقع مادر شوهر مواد غذایی میده درسته گ ...

اگه بخای و بدن کار خیلی خوبیه دستشونم در نکنه اما اینکه تو بگی گرونیه رفتنی ی روغن بدن بهت حس خوبی به گیرنده دست نمیده....مطمئنن هم‌نیت بدی پشتش نیست ولی میشه ی زمان‌دیکه بدی که طرفم احساس شرمندگی نکنه