2777
2789
عنوان

کمکم کنید برا لاغر شدن

315 بازدید | 24 پست

سلام  دوستان من میخوام حدود ۸تا ۱۰ کیلو وزن کم کنم همراه با سایز بخصوص شکم،وقت باشگاه رفتن هم ندارم بچه ام کوچیکه،رژیم هم خیلی میگیرم جواب اونجوری نمیده ،قرص یا دارویی میشناسین که واقعا جواب بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شنیدم قرص الفا خوب جواب میده 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

من با رژیم بلدم قرص بلد نیستم خودم بارژیم ۱۰ کیلو کم کردم تو ۶ هفته

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اسم قرص نميدونم ولي ابجيم رفت دكتر داخلي يه قرص داد طي چند ماه كلي وزن كم كرد اخه اضافه وزن داشت 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

چه رژیمی بود

تا ۵ روز فقط هندونه بخور ورزش کن ظهرا نیم ساعت فیکس نیم ساعت

دراز نشست پروانه شب ۲۰ تا صبح ۲۰ تا ظهر ۲۰ تا عصرام ۲۰ تا

شیرموز مغز بخور

شیر خرما بخور

قبل خوردن میان وعده یا غذا اب بخور

۱ هفته فقط شام میخوردم دیگه نمیخوردم تا شام بعدی ورزش میکردم هیچیم‌جز چایی اب نمیخوردم اگه دیدم اذیتم چندتادهندونه خوردم ک ابکی

ماست خیار خیار گوجه میوه تومیان وعدت باشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
یعنی دیدین کسی که استفاده کرده باشه؟

اره یه اشنا داشتم عجیب لاغر شد ولی تو سایت یه عده گفتن عوارض داره فکر کنم اگه اصلشو گیر بیاری خوبه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اره یه اشنا داشتم عجیب لاغر شد ولی تو سایت یه عده گفتن عوارض داره فکر کنم اگه اصلشو گیر بیاری خوبه

خب آشنای شما مشکلی براش پیش نیومده بعد استفاده از قرص؟