2777
2789
عنوان

رابطه تو با شوهراتون چجوریه خیلی مهمه جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم دور از منه دیگ وقتی میاد از سرکاز هم حرف میزنم تلنفی هم چتحس میکنم دوران پریودیم زیاد براش مهم ...

ینی مردا یه هفته طاقت نمیارن!؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نمیدونم ذاتشونه یا خودخواهن

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

وآقا خیلی ببخشید خیلی خوی حیوانی دارن 

من خیلی عصبی میشم این مدت چون علیرغم اینکه مثلا به فکرم درخواست‌های نامعقول هم داره

🤍✨️Hala Madrid

زنگ زدن های من بیشتر بود ولی وقتی دیدم زنگ نمیزنه منم یه مدته دیگه زنگ نمیزنم مگر اینکه کار داشته باشه

پول هم خودم درخواست میکنم

بیرون هم خودم درخواست میکنم و گاهی نه میشنوم

وقتی پریودم زیاد زنگ نمیزنه و پیام میده 

بگو

تقریبا دو سه بار‌ در روز تلفنی صحبت میکنیم  بیشتر چت میکنیم پول که نمیزنه واسم ولی بیرون اینا بریم واسم چیز میز میگیره بیشتر تو پریودیمم‌ حواسش بهم هس رو مخم نمیره و اگه ببینمش خوراکی اینا میگیره برام

وآقا خیلی ببخشید خیلی خوی حیوانی دارن من خیلی عصبی میشم این مدت چون علیرغم اینکه مثلا به فکرم درخواس ...

پریودی خودش اذیت کنندس فک‌کن اونم درکت نکنه فکر خودش باشه فقط

من تجربشو ندارم چون تو عقدم

اما قطعا ناراحت کنندس این قضیه برام

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛

من تازه ازدواج کردم بنظرم اولشه نمیدونم شایدم واقعا طاقت نمیارن

ای خداااااااااااااااا از دست این بنده‌هات کجا فرار کنم؟ 
من تازه ازدواج کردم بنظرم اولشه نمیدونم شایدم واقعا طاقت نمیارن

منم یه ماه دیگه عروسیمه

انقدم حالم موقع پریودی بد میشه

میدونم میزنم شتکش میکنم باهام راه نیاد🤪😂

اون معمولا دوست داره تلفنی ازش خبر بگیرم اگه هیچ زنگ نزنم گله می‌کنه که احوالمو نپرسیدی‌. البته الآن سرشون شلوغه بعد تایم کار تماس میگیرم و در حدی که اگه نمیاد اطلاع بگیرم و اینکه ناهار و شام رو خورده باشه اون اگه مسافرت باشه روزی 2بار و اگه سر کار باشه در حد اطلاع رسانی ممکنه تماس بگیره.

اوایل ازدواج پیگیر بود ببینه تو پریودی درد ندارم و عصبی نمیشم بعد که دید مشکلی نیست اونم مثل بقیه وقتاست اگه بیمار باشم وقت داشته باشه پیگیره

خودم حقوق دارم ولی گاهی ممکنه برم خرید کارت خودشو تعارف کنه البته منم پولمو واسه خونه هزینه میکنم

بیرون هم قبلاً بیشتر می‌رفتیم الآن کمتر اعصاب منو بچه رو داره سرشم شلوغتره البته الآن وقتم باشه انگار با دوستاش بیشتر تمایل داره باشه