2777
2789
عنوان

همسرم با شدت زیاد ضربه زد به لگن ام از درد نمیتونم تکون بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 34 پست

و حتما زنگ بزن خانوادت بیان ببرنت دکتر 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن اورژانس حتما

دردش بدتر میشه

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
سعی کن یه مسکن بخوری و تحت هیچ شرایطی باش صحبت نکن نزدیک نشو نزار نزدیکت بشه رحمت درد نداره که

نه رحم ام درد نداره فقط انگار ماهیچه ی لگن ام بشدت ضربه دیده چون اصلا نمیتونم اون سمتی که ضربه دیدم دراز بکشم 💔😔

زنگ بزن اورژانس. بگو در اثر خشونت خانگی نمی تونم تکون بخورم. هم اورژانس میاد میبرتت . هم براش پرونده ...

گفتم نیاز دارم برم دکتر .گفت از خونه برو بیرون بعد زنگ بزن اورژانس تو خونه ی من زنگ نزن .میترسم جلو همسایه ها آبروم بره .

نه رحم ام درد نداره فقط انگار ماهیچه ی لگن ام بشدت ضربه دیده چون اصلا نمیتونم اون سمتی که ضربه دیدم ...

برو دکتر احتمالا اسیب دیده از شدت ضربه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

با دلهای پاک تون دعا کنید برای زندگیم . من دومین زندگیم هست. از شدت شوک نمیدونم چکار کنم .یکبار جدا شدم و اصلا دلم نمیخواد اون روزهای سخت رو که به خودم و خانواده ام گذشت رو دوباره تجربه کنم .ازتون میخوام نزدیک اربعین امام حسین ع هست .برام دعا کنید خدا همسرم به هدیه کنه و قلب اش رو رئوف کنه به قلب ام