2777
2789

دوستان حالم اصلا خوب نیست .حدود یک ساعت پیش همسرم با لگد محکم کوبید به لگن ام و یه قسمت بزرگ از لگن ام قرمز شده .بنظرتون چکار کنم ؟ هرچقدر گریه کردم گفت مهم نیست و اصلا چلاق بشو.یا سینه خیز از خونه برو بیرون یا اینجا بخواب تا از درد بمیری😭😭😭شما بودید چکار می‌کردید 

ببخشید حقته خب طلاقت بگیر از یه حیونن

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشکنه پاش

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

سعی کن یه مسکن بخوری و تحت هیچ شرایطی باش صحبت نکن نزدیک نشو نزار نزدیکت بشه رحمت درد نداره که 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
چرا شبیه شمرن همسرای اینجا🫤

چون فقط ناراحتیاو مشکلاتشونو میگن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂