2777
2789

از شما کوچکتره و ۲ ساله بی دلیل وقتی خودتون و شوهرتون یا خانوادتون رو میبینه سلام نمیده، میره توی اتاق بیرون نمیاد.

حتی این اواخر بی احترامیش به حدی رسیده که وقتی مهمونی دارم و دعوتن، بلند میشه میاد خونم درو باز میکنه عین گاو بدون سلام میاد میره میشینه همه چی کوفت میکنه اخر سرم بدون تشکر یا خداحافظی بلند میشه میره!!!قشنگ انگار رستورانه

شوهرمم ازش بدش میاد منتها با هم اصلا حرف نمیزنن

پدرشوهرمم به من یه بار میگفت ولش کن این اعصابش نمیکشه! ولی پشت دخترشه

به شوهرم میگم بگو خواهرت نیاد خونمون میگه نمیشه!

حالا وقتایی که مهمونی هست و میاد و میره فقط حرص میخورم

اصلا ادم حسابش نمیکنیما نه سلام نه تعارفی هیچی

فقط دلم میخواد وقتی میاد اینجا یه کاری کنم اتیش بگیره که این همه زحمت من کوفتش بشه

نظرتون چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جای شما نیستیم و از عمق رنجت بیخبر 

ولی باباش راست میگه گناه داره بی احترامی بهش نکنید ، ولی

حضورش واسه تون بی حضور باشه

شاید از حسادت این کارها رو می‌کنه 

با خودت بگو به بیمار ، کسی لگد نزده ، باهاش مدارا میکنن

همین که شمام آدم حسابش نمیکنین کافیه براش... اینبار مهمون دعوت کزدنی خودت تماس بگیر بگو سلام مامان ...

فرداشب قراره بیان

شوهرم به خانوادش میگه

به مامان یا باباش میگه شام بیاید اصلا اسمی از اون نمیاریم

یه مدت نمیومد عشق میکردما

امسال مرضش گرفته اینجوری میکنه

نمیدونم وقتی میاد چیکار کنم بسوزه

خواهر شوهر من ۴۸سالشه میاد انگار رستورانه میخوره نه تشکر نه احترامی بعدش کلی بی احترامی می‌کنه و منو شوهرم دعوا میندازه میره آخرین بار دعوام شد گفتم حق نداری خونم بیای دلت برا داداشت تنگ شد دعوتش کن خونت بیرون همو ببینید خونه من نیا

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️