2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه روبوسی قانونش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 108 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راست   چپ  راست

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
دوتا اینبر دوتا اونبر نمیدونم

سه تا بوده از قدیم

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

دوتا والسلام سومی رو محتاط باش یارو جلو اومد که اومد نیومد ضایع نشی آخه چهارمی دختر چه فکری کردی🤣� ...

نمیدونم بابا من اصن روبوسی نمیرم گفتم قرینه بشه🤣🤣🤣

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

ما عادت به بغل کردن داریممدتهاست روبوسی نکردم و ندیدم😅

مهمون بود خیلی وقت بود ندیدمش من فقط دست میدم معمولا😑🤣

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد