2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه پنج ساله دارن دارم سکته میکنم تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست
اره اونحوری که خداروشکر مشکلی نداره ومن از توده این چیزا میترسم خدای نکرده کاش بمیرم

گلم! اگه توده میخواست جمجمه رو اینجوری دفرمه کنه، کار پزشکا خیلی راحت بود. 

آخه چرا از مشکل نداشته، منبع استرس میسازی

برو با بچه ات خوش بگذرون. نقاشی کنید، خمیربازی، سفالگزی، پارک برید. خلوت که بود شما هم سرسره سوار شو...خیلی مزه میده...اون کیف میکنه

باهاش بچگی کن...

اینکارا استرس رو کم میکنه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم! اگه توده میخواست جمجمه رو اینجوری دفرمه کنه، کار پزشکا خیلی راحت بود. آخه چرا از مشکل نداشته، م ...

اره یه اخلاق گندی که دارم دنبال یه راهیم که برا خودت حرص درست کنم 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
یه دکتر گودکان ببرفردا خیالت راحت شه،شاید آمپولم نخاس خودش حل شد،زیاد حساس نشید

اره نوبت گرفتم ببرم تورو خدا دعا کنید هیچی نباشه 🙏🙏

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
اره یه اخلاق گندی که دارم دنبال یه راهیم که برا خودت حرص درست کنم

یه ذره اش خاصیت مادر شدنه، نه اخلاق فردی

اتفاقا مادری که روی تغییرات جزئی فرزندش اینقدر دقت داره، باید تحسین کرد

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
یه ذره اش خاصیت مادر شدنه، نه اخلاق فردیاتفاقا مادری که روی تغییرات جزئی فرزندش اینقدر دقت داره، بای ...

یه مادری هستم که خیلی زیاد حساسم رو بچه هام بیشتر فکر میکنم بخاطر کمبود مخبت تو بچگی خودم باشه

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
یه مادری هستم که خیلی زیاد حساسم رو بچه هام بیشتر فکر میکنم بخاطر کمبود مخبت تو بچگی خودم باشه

بچه هات خیلی خوبن احتمالا..از بس روی مسائل دیگه شون درگیری ذهنی نداری، این چیزا فکرت رو مشغول میکنه.

بچه سومم سه سال و نیمه اس. دو روزه توی شلوارش پی پی میکنه!!! بدون نگرانی و استرس! فکر کن من دو روزه دارم فرشای مین گذاری شده رو تحمل میکنم. با دوتا بزرگترا دنبال تکه های مین میگردیم. 

تماس گرفتم مشاور بهش گفتم آرومم کن لدفا...عصبانیم. زندگیم نجسه...خلاصه چهارتا حرف اون زد، چهارتا درددل من کردم، مجدد حالم خوب شد

بچه هات خیلی خوبن احتمالا..از بس روی مسائل دیگه شون درگیری ذهنی نداری، این چیزا فکرت رو مشغول میکنه. ...

شاسد دل دردی چیزی داره که اینجوری میکنه 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
شاسد دل دردی چیزی داره که اینجوری میکنه

احتمالش هست. امشب بهش موز دادم. امروز هم نذاشتم سردی بخوره

ببینم چی میشه فردا

احتمالش هست. امشب بهش موز دادم. امروز هم نذاشتم سردی بخورهببینم چی میشه فردا

اره چای نبات و فولیک اسید بهش بده یه نصفه شکمشو نگه میداره برامنم دعا کن

همه چیز ازذهنت شروع میشه 
اره چای نبات و فولیک اسید بهش بده یه نصفه شکمشو نگه میداره برامنم دعا کن

ان شاالله خودت و بچه هات عاقبت بخیر باشید.

ممنون از راهنماییت.