2777
2789
عنوان

کاش مامانمو نمیبردم آرایشگاه آبروموبرد حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 48 پست
من از کودکی تا اکنون حسرت مصری رو دلم مونده،یه بار گفتم مصری میزنم همسرجان گفت مثل شراب دار فرعون تو ...

الهی😂

خب بزن

حالا من دوست داشتم بلند باشه

بعد مامانم با آرایشگره که دوستشم بود هماهنگ میکرد و...😂

البته الان دیگه خیلی وقته موهام بلنده، جلوشم چتری زدم

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

هفته دیگه بلند شده بیخیال باو

بلند ک میشع ولی اول چرا گف همین مدل بمونه دوم چرا خاست کوتاه تربشه تازه ب ارایشگره گف باماشین نمره۲۰ دورسرشو بزن ماشینواورد نزاشتم گف پس خط گردن میزنم خط گردن زدبرام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابابلند میشه جامیفته مامان منم همینه یه بار انقدر گفت اینجا رو کوتاه کن اونحا رو نکن که کلا ...

ازش عصبیم موهای خوبی داشتم پسرونه شیک الان شدم ی پسر مدل موی خامه ی😫

اخی یاده چندسال پیشم افتادم منم افتاده بودم تو جو برم از این مدل پسرونه ها که با ماشین می زنن. بزنم یعنی رفتم جایی که آموزش میداد و مثلا خیلی بلد بود

یه جميعي از خانواده رو هم بردم خاله مادربزرگ مامانم و.. خلاصه😂 تا نشستم ملتم داشتن فیلم میگرفتن ببینن چطور ماشین میزنه

چشمت روز بد نبینه سر ماشین موزر رو نذاشته بود کچلم کرد قشنگ وسط سرم شروع کرده بود یهو دیدم دستپاچه شد همه متفرق شدن... فهمیدم یچیزی شده منم نمیدیدم که مادرم اینام میگفتن چیزی نیست خوبه و اینا🤣

دیگه کلا از پشت تا نصفش اینا کلا کچلم کرده بود خرابکاریش یعنی ماستمالی کنه

منم هی تو آرایشگاه میدیدم همه یجوری نگاه میکنن مامانم هی با من من می‌گفت خوبه بنده خدا روش نمیشد بهم بگه

خلاصه اومدیم خونه تو آینه دیدم فهمیدم چخبر شده

الهی😂خب بزنحالا من دوست داشتم بلند باشهبعد مامانم با آرایشگره که دوستشم بود هماهنگ میکرد و...😂البت ...

الان مصری بزنم یا اون چتری جلوش نمیتونم کنار بیام همش فک میکنم شبیه شراب دار فرعون میشم 😂😂😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

ازش عصبیم موهای خوبی داشتم پسرونه شیک الان شدم ی پسر مدل موی خامه ی😫

😂🤦🏻‍♀️

مو خامه ای برو بخواب صبح یادت میره

کاری از دستت بر میاد براش ؟ نه 

پس برو بخواب اعصابت خورد نکن بلند میشه درست میشه

این یه ماه قرص زینک بخور زودتر موهات رشد کنه 

فقط 44 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

دیگه رفته بودم زیر دوش گریه میکردم اونام بهم میخندیدن یعنی میومدن دلداری بدن چششون میفتاد به موهام خندشون میگرفت🤣

قشنگ انگار کاسه فلزی گذاشته بود دو شو با ماشین زده بود

خلاصه همون شب یکم گریه کردم دیگه بعدش خودمم خندم گرفت زدم به بیخیالی شماهم سخت نگیر درست میشه بابا مطمئنم به بدی ماله من نیست😂

الان مصری بزنم یا اون چتری جلوش نمیتونم کنار بیام همش فک میکنم شبیه شراب دار فرعون میشم 😂😂😂

میتونی افکت بندازی قبلش چک کنی بهت میاد یا نه؟

هردو رو میتونی اگه بخوای

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

یاد بچگی های خودم افتادممامانم علامت میداد یهو برمیگشتم میدیدم موهام کوتاه مصری شده😂

کاش یبار مامانم میگف مصری براش بزن ازبچگی تاالان هرروقت رفتیم ارایشگاه همش گف موهاشو کپ پسرکوتاه کن یادمه ۱۵سالم بود برای اصلاح صورتش رف سالن گف باهام بیارفتم اصلا هم نگف میخام موهاتوکوتاه کنم گف تنهام باهام بیا رفتم اون اصلاح کرد منم نشستم کارش تموم بشه یهو به آرایشگره گف راستی بعد اصلاح من موهای دخترمم کوتاه کن مات موندم گفتم چراموهای من گف بدردنمیخوره منم اسکول قبول کردم آرایشگره گف بشین برات کوتاه کنم گفتم حتما ی ذره کوتاه میکنه موهامم قشنگ بلند بود تاپایین کمرم بود دیدم مامانم گف کپ پسر براش کوتاه کن اقا دیدم موهام کامل کوتاه شد عصبی شدم شروع کردم فوش دادن ب آرایشگره گفتم بسههه کچلم کردی زدم زیرگریه دیدم فایده نداشت همش میگف الان تموم میشه سرتو خم کن دیدم شدم عین پسر شروع کردم فوش دادن ب مامانم😑

کاش یبار مامانم میگف مصری براش بزن ازبچگی تاالان هرروقت رفتیم ارایشگاه همش گف موهاشو کپ پسرکوتاه کن ...

عزیزم😂🫂

اشکال نداره دیگه باهاش نرو

الانم قرص های تقویتی و روغن میتونه رشدش رو سرعت بده