2777
2789

همسرم آزمون داده آخرین فرصت زندگیمونه ولی آدمهای ک شرکت کردن خیلی بهترین فقط خدا به بومون رحم کنه تو این ماهه عزیز .اول برامون از ته قلبتون دعا کنید بعدم اگه چله یا هست و رد خور ندارها دعاتون میکنم بخدا

من یبار برای حاجتی .به مدت ۷ روز 

۱۰۰بار آیت الکرسی خوندم 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

13 دونه سیب نذر شهید هادی بکن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

کردم بخدا

خب حتما جواب میده عزیزم 

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

امین فرزانه جان خدا سربلند کنه ما جفتمون تو ی موقعیتیم فقط من بچه دارم دلم میخواد چون همسرم انتخاب خودمه سربلند بشیم چند ساله شغلش آینده من با نداری می‌سازم ولی با زخم زبون مردم بخصوص خانواده نمیشه

شهید ابراهیم هادی ?.توروخدا اگه حاجت گرفتید برای منم دعای خیر کنید چند روز دیگه جوابشه

من هم فردا یا پس فردا جواب آزمون میاد همین نذر رو کردم

والا من تجربه کردم همیشه هرچیزی به وقتش اتفاق میفته، به نوع نذر و نیاز نیست، گاهی یه حاجت با یه نذر و توسل روا میشه، اما یه حاجت دیگه با همون نذر و توسل روا نمیشه که نمیشه......

به نظرم شما یکبار یه دعا و نذر دلی بکن و بذار کنار و بعد فقط توکل و امید داشته باش....

به حرف مردم هم زندگی نکن،مردم همیشه دهنشون بازه، شما هرجوری زندگی کنی بقیه یه چیزی دارن بگن.... سعی کن تو جمع خانواده‌ خودت، خودتو خوشحال و راضی نشون بدی که بگی از انتخابت راضی هستی