2777
2789
عنوان

میخام ی ی بتون بگم ک ب کسی نگفتم

387 بازدید | 15 پست

مادر من هر روز ب من انگ هرز.. و خراب میزنه

سر اینکه نامزدم میاد خونمون و با من دست میده یا شوخی میکنه ک عقد کردیم

هر وقت میاد اینجا نیم ساعت میریم تو اتاق برای حرف زدن

ک در اتاق کامل بازه ک بعدش میام بیرون هر دفعه 

چش و آبروی مامانم بده اخم کرده

قیافه میگیره همش میگه وای فقط دنبال اینی ک ... کنه باهات ک میری ی اتاق

در حالی ک شبایی ک بابام خونس

بابام ۵ روز و شب خونس دو روز خونه نیست

کل اون ۵ روز باهم ... دارن و قشنگ صداشون میاد ۵۰ سالشونه خجالت نمیکشن واقعا

۳۰ ساله باهام زندگی میکنن انگار تازه ازدواج کردن

کاری به این ندارم مادرت چی‌ میگه و کارش چقدر اشتباهه

ولی بدون تو ۵۰ سالگی رابطه داشتن عیب نیست که میگی انگار ۳۰ سالشونه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بچگی صدا و حرکات اینا یادم نمیره

همش تو ذهنم هست و بوده

اینکه کل دعواشون این بوده

ک بابام خسته بوده مامانم گفته خستگیت برای منه نمیتونی...

اون موقع من نیم ساعت میرم تو اتاقم در کامل بازه

بهم میگه تو فلانی انگار جرم کردم با شوهرم

خدایا این مادر زجر کش می‌کنه آدم رو انگار مادر من

توهم یه بار بزن تو ذوقشون واقعا جدی میگم 

در بزن بگو یواش و تو خلوت بهش بگو توهم برا  میری تو اتاق

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

خدایا این مادر زجر کش می‌کنه آدم رو انگار مادر منتوهم یه بار بزن تو ذوقشون واقعا جدی میگم در بزن بگو ...

من یبار زلزله اومد رفتم در زدم در حین .. بودن تو خوشی احساس نکردن

گفتم بریم بیرون زلزله اومده

مامانم ۱ هفته تمام اخم کرده ب من ک چرا خراب کردی شبمونو 

زلزله بیادم در حد تکونه چیزیت نمیشد میخابیدی

خودش اینقد دل شادی داره اما منی ک ۲۶ سالمه و تازه عقد کردم دست میدم میگ تو خرابی

بخدا باهاش دست میدم ی جوری بهم خیره میشه انگار غ یبه اس

شاید خیلی خانواده مذهبی هستین اگر نه واقعا زن و شوهر بودن به اسم تو شناسنامه نیست به عشق هست و هیچ عیبی نداره که با نامزدت صمیمی بشی از من به تو نصحیت تو زندگی مشترک صمیمی ترین رفیق شوهرت خودت باش 

من یبار زلزله اومد رفتم در زدم در حین .. بودن تو خوشی احساس نکردنگفتم بریم بیرون زلزله اومدهمامانم ۱ ...

این واقعا جدیده نمی‌دونم چی بگم 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

شاید خیلی خانواده مذهبی هستین اگر نه واقعا زن و شوهر بودن به اسم تو شناسنامه نیست به عشق هست و هیچ ع ...

ن اصلا مذهبی بودیم پدر و مادرم اینجوری جلو من شوخی های منفی نمیکردن بخندن شوخی های عملی زبونی

هر شل ساعت ۱۰ میرن تو اتاق صداشون تا ۲ شب میاد

۲۰ بار میرن سرویس بهداشتی برمیگردن

فقط آدم بدبختیه ک میگ من باید اینکارو بکنم و واشه تو زشته

تازه میگفتم امسال باید حتما عروسی بگیریم

برگشت گفت آره دیگ مردی و زنده شدی باید حتما امسال...

ن اصلا مذهبی بودیم پدر و مادرم اینجوری جلو من شوخی های منفی نمیکردن بخندن شوخی های عملی زبونیهر شل س ...

وا واقعا چه عجیب باهاشون صحبت کن عزیزم مامان بابات هستن هیچ عیبی نداره باهاشون درد و دل کنی و تو تو سنی هستی که تصمیم تاریخ ازدواج با خودته نزار برات تصمیم بگیرن