2777
2789
عنوان

برادر دوستم نصف شب اومده خونه زنشو با‌مرد دیگه گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 84 پست
اصلا میگن همین که نصف شب خانه ی زنه بوده دلیل به حکم زنا نیست حتما دو نفر عاقل باید با چشم ببیننوفتی ...

دوست عزیزم این مال زمانی بود که چیزی ب اسم تشخیص پزشک قانونی وجود نداشت

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ها چیه چرا هواشو داری خبریه؟؟از ترسش میگه🤣

خود نکبتش سابقه خیانت داره . میره خونه روستش میترسم این بره با زنه چون تو اون آپارتمان پیش رفیقش میره کسی چه میدونه اینم میره یانه

ولمون کن 

خود نکبتش سابقه خیانت داره . میره خونه روستش میترسم این بره با زنه چون تو اون آپارتمان پیش رفیقش میر ...

وای چه بد مراقبش باش 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
دوست عزیزم این مال زمانی بود که چیزی ب اسم تشخیص پزشک قانونی وجود نداشت

والا من خیلی اطلاعات پزشکی قانونی ندارم 

ولی می دونم اگه جواب پزشکی قانونی منفی باشه اون کسی که گفته زنا انجام شده شلاق می خوره

والا من خیلی اطلاعات پزشکی قانونی ندارم ولی می دونم اگه جواب پزشکی قانونی منفی باشه اون کسی که گفته ...

اصلا نیاز ب شهادت نیست با شکایت مرد سریعا خانوم و نیفرستن پزشک قانونی

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

والا من خیلی اطلاعات پزشکی قانونی ندارم ولی می دونم اگه جواب پزشکی قانونی منفی باشه اون کسی که گفته ...

هم‌اون مرده هم زنه دوتاشون شلاق  خوردن نمیدونم ثابت شده زنا کردنشون یا نه نمیدونم