2777
2789
عنوان

کرم مرطوب کننده درماکلین عالیه

135 بازدید | 12 پست

استفاده کردید؟من از مرطوب کننده دست و صورت و لوسیون بدنش استفاده کردم خیلی عالیه راضی بودم اما خوب یه خورده گرونه شما از چه مارک هایی راضی هستید؟

سلام. ممنون ،من بخاطر خشکی زیاد پوستم هیچی تاثیر عالی نداشته واسم ...

چه قیمته

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرطوب کننده دستش ۷۵ میله قیمتش حدود ۹۰ هزارتومنلوسیون هم حدودا۴۰۰تومن

ممنون مهربان

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
منم میخام روتین پوستی بگیرم چندجاتحقیق کردم حتی یه دکترپوستم گفت یه شوینده مخصوص پوست آبرسان مرطوب‌ک ...

افرین منم رفتم دکتر پوست گفتم ۲۴ سالمه و شوینده و آبرسان و مرطوب کننده و تونر استفاده میکنم گفت اووو چه خبره چرا انقدر سنگین فقط یه شوینده مناسب و آبرسان و ضد افتاب همین

چون مرطوب‌کننده باعث جذب بهترآبرسان میشه وپوست روقفل میکنه ونمیذاره آبرسانتون تبخیربشه منم پوستم مختلطه وبشدت کم آب یعنی دهیدراته درحال تحقیقم ببینم روتین پوستی چه مارکی مناسب پوستم هست البته قیمت مناسب