2777
2789
عنوان

ظاهر شوهرتون خیلی دوست دارین ❓

353 بازدید | 41 پست

من خواستگارم ظاهرش معمولیه برام 

اما همیشه دوست داشتم وقتی شوهرمو نگاه میکنم دلم براش ضعف بره 😂 چند ماهی هست باهاش حرف میزنم 

واقعا شمایی که متاهلید این چیزا چقدر مهمه؟ 

یچیزی بگید که چشم ما مجردا باز بشه قبل ازدواج 

میدونم هیچ آدمی پیدا نمیشه که 

هم شغل و پول خوبی داشته باشه 

هم خانوادش خوب باشن 

خودش و خانوادش دوست داشته باشن 

اخلاقشم چیز خاصی نداشته باشه نشه باهاش زندگی کرد 

اگه هم باشه همچین آدمی ازدواج کرده 😁 

من شوهرم چشم ابرو مشکیه ریش سیبیلم دوس داشتم که داره..

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

اره خیلی به خودش و ظاهرش میرسه

و جفتمون اسپرت پسندیم 😂😍

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مهمه ۱۶ ساله شوهر کردم هنوزم قیافش خوشگله برام

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

اینجا که عکس میذارن شوهراشون خوش قیافه نیستن ولی از نظر خودشون اوکیه به دلشون میشینه دیگه. مهم خودتی

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

در پاسخ به تاپیکت باید بگم که از نطر منی که عاشق شوهرم هستم شوهرم قشنگ ترین مرد دنیاست 

شاید اولین باری که دیدمش جتی تا جند سال قبل ازدواج  اصن حسی بهش نداشتم ولی یواش یواش اون حسا به وجود اومد و عمیق شد

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بله دلم ضعف ميره 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اوایل ظاهرش و‌ تیپش اصلا اصلا ایده آلم نبود ولی به مرور که باهاش اشنا شدم‌دیدم‌چه ادم‌فوق العاده ایه بهترازین کجا میخوام پیدا کنم😄

الان لباس و‌تیپش طبق سلیقه خودمه عطری که دوس دارم‌میزنهو...

♥️♥️

چهره اش واقعا خوبه دلنشین هست یعنی من نمیگم فقط ولی یه چیزی ژن مو سفید و کم پشت شدن مو دارند خانوادگی اینو بعد عقد فهمیدم 😢 

دو تا معایبش هم یکی بعد ازدواج اضافه وزن گرفته یکی استایل بلد نیست خیلی ساده و کارمندی میگرده واسه کسی که جوون هست زیادی پیرمردی طوره