2777
2789
عنوان

برای بار چهارم افتادم خونریزی و دارم سقط میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 88 پست
خودم خوااهرم سه تا سقط کرد رفت یزد بهترین دکتر فقط گفت قرص فولیک اسید ۵ میلی هم خودت بخور هم وهرت خو ...

خودتم سقط داشتی؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برواون مرکز حتمانتیجه میگیری

ازشهر دیگه هم میشه؟هزینش چقده

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

خودتم سقط داشتی؟

من ۱۱ سال نمیشدم ینی دوتا بچه داشتم بچه میخاستم بعد جلوگیری و اینا نیمشدم یه دونه سقط کردم خواهرم بم گفت اینجوری کن انجام دادم حامله شدم الانم سه سالشه 

ببین ضرر نداره تو بگیر هر شب هم خودت هم همسرت ب ولله نتیجه ندیدی تف کن تو صورتم و اینک بعد نزدیکی فوری بلند نشو پاهاتو بده بالا رو دیوار تا نیم ساعت 

سنو قلب رفتی تشکیل شده

فردا باید برم

من ۱۱ سال نمیشدم ینی دوتا بچه داشتم بچه میخاستم بعد جلوگیری و اینا نیمشدم یه دونه سقط کردم خواهرم بم ...

قربانت عزیز دعاکن برام

خب چرا از۴تا ی سالم بهم نمیده خب منم آدمم درد سقط نابودم کرده

خدا تشخیص داده الان زمانش نیست یا الان موقعیتش نیست

یه مدت طولانی به بدنت استراحت بده پیش دکتر خیلی خوب برو رحمتو،تخمداناتو وضعیت همسرتو تحت کنترل قرار بده و بعد دوباره اقدام کن اگه یکم هم خوب نبود اقدام نکن بزار همه چیز خوب پیش بره از کجا میدونی شاااید یه بندنافی قرار بوده بپیچه لحظه آخر دور گردن جنینت.اینطوری خوب بود؟انتظار داشته باشی بچت یه ساعت دیگه بیاد بغلت و اونطور شه؟

الان حالت خوبه؟همسرت پیشته؟

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

برو انشالله که همه چیزش خوبه الان خونریزی داری ؟ چجوریه

کمه اما داره زیاد کشه کمردردخفیف دارم

از چشم زخم هم مواظبت کن ب هیچ کسی نگو تا ۵ماه 

چرا باید اطرافیان بفهمن؟

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

خدا تشخیص داده الان زمانش نیست یا الان موقعیتش نیستیه مدت طولانی به بدنت استراحت بده پیش دکتر خیلی خ ...

خابه دیگ براش عادی شده😭😭😭😭

از چشم زخم هم مواظبت کن ب هیچ کسی نگو تا ۵ماه چرا باید اطرافیان بفهمن؟

هیچکدوم نگفتم