_zibazohal مدیر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 عنوان برای بار چهارم افتادم خونریزی و دارم سقط میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 88 پست خدااااااااااااا کجایییی چقد التماست کردم چقدنذر چقد نیاز چراااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭حق من این نیست 😭😭😭😭😭😭😭دارم دق میکنم برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭 1404/05/18 | 23:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeوو عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 3147 چیکارکردی شد من انوکساهم میزدم والا من دکتر گفت هیچ مشکلی نداری ولی قلبشون تشکیل نمیشد دیگه هم خودم هم شوهرم مشکلی نداشتیم بعد سپردم ب خدا دیگه سکر خدا شد الان اگه دستگاه نداشتم ۴تای دیگه داشتم نا امید نباش دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است
eliiiii82 عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 321 عزیزم برات ۵بارآیه الکرسی خوندم...بسپاربه خدا..ان شاءالله همه چی درست میشه🤍
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 سوره حجرات برای نگهداشت بچه خوبه میخونم هرروز برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 عزیزم برات ۵بارآیه الکرسی خوندم...بسپاربه خدا..ان شاءالله همه چی درست میشه🤍 مرسی گلم برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
بانوی1کوچک عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 26166 میشه؟ ربطی نداره برو مرکز مام راهی جز سرکلاژ و استراحت مطلق و آمپول و شیاف نیس که استفاده کردی
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 والا من دکتر گفت هیچ مشکلی نداری ولی قلبشون تشکیل نمیشد دیگه هم خودم هم شوهرم مشکلی نداشتیم بعد سپر ... منم ولی خب دوتاش ایست قلبی کردن برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
گرگدن عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 609 میشه؟ بله میشه حتما هم میشه اونجا جنین های سالم رو جدا میکنن دختر دایی من تو پژوهشکده رویان هست اوناکارشون اینه ناامید نباش
mommehrab عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1602 ی کار بگم انجام بده دعام کن !توپریودیت تخم شنلیله دم کن بخور و اینکه قرص فولیک اسید ۵ میلی هر شب هم خودت بخور هم بده شوهرت یه ماهه حامله ای با ۵۰ هزار تومن به ارزوت میرسی 🙂🙂🙏فقط واسم دعا کن واس ارامشم خوشبختیم ❤️
مامانه_هفتادودویی عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 646 لکه بینی داره تبدیل میشه خونریزی ای کاش با طب اسلامی پیش میرفتیانشاالله دفعه بعد حتما پیش متخصص طب اسلامی برو نه سنتیالانم اگه فک میکنی هنوز سالمه رب انار شیرین خوبه بخوری یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 بله میشه حتما هم میشه اونجا جنین های سالم رو جدا میکنن دختر دایی من تو پژوهشکده رویان هست اوناکارشون ... عزیزم مث من بوده ؟ینی تخمک واسپرم ضعیفه؟ برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
librarian_maneli عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2791 حکمتش نابودیه منه خب بخدا ب مرگ راضیم تو مگه حکمت خدارو میتونی تشخیص بدی؟!استغفار کناز کجا معلوم شاید این بچه بزرگ میشد برات یه دردسر ایجاد میکردبزرگ میشد یه تصادف میکرداصلا جنین سالم نمیبوداینا احتمالاته ما حکمت خدارو نمیدونیمبه خدا اعتماد داشته باش:) نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 ی کار بگم انجام بده دعام کن !توپریودیت تخم شنلیله دم کن بخور و اینکه قرص فولیک اسید ۵ میلی هر شب هم ... شنبلیله؟! کسی مث من بوده؟ برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 تو مگه حکمت خدارو میتونی تشخیص بدی؟!استغفار کناز کجا معلوم شاید این بچه بزرگ میشد برات یه دردسر ایجا ... خب چرا از۴تا ی سالم بهم نمیده خب منم آدمم درد سقط نابودم کرده برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
هییما عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 1715 میخونم هرروز خیلی وقتا خیلی چیزا ب صلاح نیست، شنیدم سقط وقتیه ک مشکل ژنتیکی داره جنین... ایشالا هر چ بصلاحته
mommehrab عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1602 شنبلیله؟! کسی مث من بوده؟ خودم خوااهرم سه تا سقط کرد رفت یزد بهترین دکتر فقط گفت قرص فولیک اسید ۵ میلی هم خودت بخور هم وهرت خورد دو ماه بعد حامله شد الان د. تا دختر داره سومی هم حامله اس