2777
2789
عنوان

نتونستم سیگارو ترک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3291 بازدید | 161 پست

یه سوال همیشه تو ذهنمه. این که سیگاریها چی میشه که سیگار میکشن. مثلا طرف تو خیابونه یا مثلا یه جا نشسته، یدفعه دست میکنه تو جیبش و سیگارش رو در میاره و میکشه. چی میشه که تصمیم میگیره اون لحظه سیگار بکشه. مثلا سیگارش میاد؟

کاربری دست ۳۴۵۲۴۸ نفر است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم میخام بزارم کنار دوروز نمیکشم دیگ نمیتونم همش رو مغزمه عصبی میشم سر درد میشم

یه دفعه گه اصلا نمیشه آدم از سر درد میترکه منم با وارنکلین کمش کرده بودم چند وقته میکشی؟ چقد میکشیدی؟

یه سوال همیشه تو ذهنمه. این که سیگاریها چی میشه که سیگار میکشن. مثلا طرف تو خیابونه یا مثلا یه جا نش ...

من دوستم سیگاری بود 

یه دفعه تصادف کرد و استرسی شده بود 

تو چند ساعت که خونشون بودم دو تا پاکت سیگار کشید

مواقع دیگه این همه نمیکشید

معمولا استرسی میشن بیشتر میکشن

عزیز جان من چندین سال کشیدم سیگارو یه دفعه نمیشه گذاشت کنار نخی بگیر بکش که کمتر بکشی مثلا امردز ۱۰ ...

همیشه تا یه جاییشو میام بعد یه چیزی میشه و تحملم تموم میشه نمیتونم واقعا 

یه سوال همیشه تو ذهنمه. این که سیگاریها چی میشه که سیگار میکشن. مثلا طرف تو خیابونه یا مثلا یه جا نش ...

یه حس درونیه که نمیشه توصیفش کرد یه چیزی مثل همون سیگارش میاده بعد اگه نکشی سر درد میشی و تپش قلب میگیری 

من دوستم سیگاری بود یه دفعه تصادف کرد و استرسی شده بود تو چند ساعت که خونشون بودم دو تا پاکت سیگار ک ...

واقعا همین سوالم بود. مثلا یه نفر تشنه میشه، آب میخوره. یا یه نفر گرسنه میشه غذا میخوره. برای سیگار چی میشه، یه حالت همینجوریه یا فکریه.

کاربری دست ۳۴۵۲۴۸ نفر است.

یه دفعه گه اصلا نمیشه آدم از سر درد میترکه منم با وارنکلین کمش کرده بودم چند وقته میکشی؟ چقد میکشیدی ...

اره واقعا بیشتر از سردرد اون وسوسه اذیت کنندس انگار یه نفر تو سرت هس ک هی میگ برو بکش برو بکش ادم کلافه میشه

من خیلییی ساله تقریبا روزی۵.۶نخ ولی بعضی وقتام روزی۲.۳ نخ باز بعضی وقتام شده خیلی بیشتر بکشم بستگی داره چقد تنها باشم

🖤💔🙂
من از ۱۳ اوایل کم بود به مرور زیاد شد تو چی؟

اوایل ۱۴ سالگیم سر ی قضیه خودکشی کردم بعدش هم سیگاری شدم در حد روزی دوتا پاکت ، الان خیلی بهتر شدم نهایتاااااا روزی یکی 

عزیزان در تاپیک حس ششم من فقط حس شخصیم رو میگم و حس ششم نیستم شاید کاملاااااا اشتباه باشه 

سر ی قضیه خودکشی کردم(البته نه به قصد مرگ فقط به قصد تهدید) بعدش هم سیگاری شدم هم …..

عزیزان در تاپیک حس ششم من فقط حس شخصیم رو میگم و حس ششم نیستم شاید کاملاااااا اشتباه باشه 

واقعا همین سوالم بود. مثلا یه نفر تشنه میشه، آب میخوره. یا یه نفر گرسنه میشه غذا میخوره. برای سیگار ...

یه جورایی جفتشه یهو از درون حس میکنی که نیاز داری نمیدونم چجوری توضیح بدم واقعا