2777
2789
عنوان

شما بودین میرفتین

89 بازدید | 9 پست

شوهرم شهر دیگه کار میکنه (عقدیم) فردا قرار برگرده سر کارش  منم گفتم میخام بیام میگه من تا دوماه دیگه برنمیگرم و نمیتونم بیام که ترو هم بیارم و باید بمونی تا برگردم اگه خانوادت مشکلی ندارن بیا 

اخه چند بار رفته بودم خانوادم بعد ی هفته هر روز زنگ میزدن که برگرد و.. و زشته همه میپرسن کجایی ی جوری انگار با غریبه رفتم 

حالا اگه شما بودیم میرفتین یا بخاطر گیرای خانوادتون نمیرفتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیرای خانواده به کنار 

تو اون دوماه قطعا یه اتفاقی می افته بینتون بهتره نری 

چون تو عقد خدایی نکرده باردار بشی هم خودت تو دردسر می افتی هم خانوادت 

من حتی پیشنهاد میکنم خونه مادرشوهر هم نمونید شب رو برگردید خونتون بخوابید 

بازم خودتون صلاح میدونید 

ولی دلم میخااد برم دلم تنگ میشه😢

میفهممت نامزد منم کارش دور بعضی موقع میگه بیاریم البته مجبوریم بریم هتل ولی خب نمی‌رم در حد دوسه روز باشه خانوادم کار ندارن بیشتر ن 

خیلی بده دوماه زیاده

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

گیرای خانواده به کنار تو اون دوماه قطعا یه اتفاقی می افته بینتون بهتره نری چون تو عقد خدایی نکرده با ...

رابطه کامل نداریم و شوهرمم بارها گفته تا ازدواج نمیخام رابطه داشته باشیم اصلا نگران این نیستم