2777
2789

خانوما بیشتر تاپیک هایی که زده میشه همش حاشیه هست و بحث های خیلی خیلی غمگین یا از فانتزی هاشون دارن میگن یا از دعوای مادرشوهر هاشون و خواهر شوهر هاشون در صورتی که میشه تو این فضا کمک گرفت کمک کرد تجربه هامون رو به اختیار بقیه بزاریم از بقیه کمک بگیریم 

من چندتا تجربه از زندگی خودم رو‌میگم شاید به درد کسی خورد حالا چون اولشه لطفت انتقاد نکنین شب‌های بعد چیزای به درد بخور تر یادم اومد میکم شما هم بگید 😍

۱- دندون هاتو درست کن قبل اینکه به ریشه برسه حتی اکه یک خال سیاه افتاده روش 

۲حتما غذاهای محلی هر شهر رو تونستی بخور امتحان کن

۳- چای مراکشی فوق العاده ترین چای هست که خوردم گرون هست اما برای کسایی که چای عطر دار دوست دارن بی نظیره اسانس نیست و همش دمنوش های مختلف گل هاست بهش چای انبه هم میگن 

۴ برای اینکه بری پلیس به علاوه ده برای کارای اداری مقنعه مشکی بپوش ترجیحا که اگه اونجا نداشتن کارت طول نکشه بخوای برگردی 

۵ فصل زمستون برو سفر جنوب مخصوصا چابهار بی نظیره 

۶ قبل بارداری از وضعیت دندون و کم‌خونی خودتون باخبر باشید و قبل بارداری درست کنین 

۷ در یکسال چکاب بدید 

۸ برای پر شدن صورت من یکماه هر سه روز یکبار شیرخشک خوردم هنوز که هنوزه صورتم پره

۹ کاشت ناخن صدف ناخن رو خیلی ضعیف می‌کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.