2777
2789
عنوان

دو دلم برای رفتن به خونه خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 25 پست

من باشم به هیچ عنوان تا دعوت نکنه خودش نمیرم،دعوت هم کرد نمیرم یکی دوبار تا بفهمه به حرفاش دقت کنه

هروقت هم گفت چرا نمیای بگو عزیزم نخورده نیستیم که به بچه هام میگی واسه خوردن میاید بی محبتی خواهرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف خواهر ت خیلی بد بوده.به نظرم اصلانرو تا خودش دعوتت کنه

منم با خودم میگم از این به بعد هر موقع رسمی من و با همسرم و بچه هام دعوت کرد برم...

اما بعدش میگم بابا خونه خواهرمه... اینجا نرم کجا برم

عزیزم وقتی برات میز پر کرده از خوراکی چرا فکر میکنی بهت توهین کرده و گفته ندیده بدید ؟

اینو درک نمیکنم

حرفش هم یه شوخی خاله و خواهر زادگی بود

این بار برو بعد نتیجه گیری کن

خدایا مرا آن ده که آن به   
عزیزم وقتی برات میز پر کرده از خوراکی چرا فکر میکنی بهت توهین کرده و گفته ندیده بدید ؟اینو درک نمیکن ...

نمیدونم

آخه از خواهرای دیگم ضربه خوردم... میگم نکنه اینم مثل اونا باشه.. و دلش صاف نباشه 

خانما خواهشا استارتر رو دلخورتر نکنید و پر و بال ندید به حرف خواهرش ، فقط یه شوخی کرده والا خواهرا خونه همدیگه نرن کجا برن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....