2777
2789
عنوان

استغفار امیرالمومنین

114 بازدید | 11 پست

بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرََّحیمِ استغفار 70 بندی مولا علی علیه السلام: علامه نوری در کتاب (دارالسلام) می نویسد: امام رضا علیه السلام از پدران بزرگوار خود نقل میکنند که امام حسین علیه السلام فرمودند: روزی نزد امیرالمؤمنین نشسته بودم که عربی وارد شد و عرض کرد یا امیرالمؤمنین! من مرد عیالمند و فقیر هستم و مالی که زندگی مرا کفایت کند ندارم. حضرت فرمودند: ای برادر عرب! چرا استغفار نمیکنی تا حالت نیکو شود؟ عرض کرد: زیاد استغفار میکنم، اما تغییری در زندگی ام پیدا نشده است. حضرت فرمودند: ای برادر عرب خدای متعال می فرماید: فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ إِنَّهُ کانَ غَفَّاراً (10- نوح) به آنها گفتم: «از پروردگار خویش آمرزش بطلبید که او بسیار آمرزنده است (10) (بعد فرمودند) چون به گناه بودن بعضی از اعمالت آگاه نیستی استغفار تو ناقص است؛ زیرا از آنها استغفار نمیکنی و نتیجه نمیگیری. سپس فرمود: اینک به تو استغفاری می آموزم که اگر آن را هنگام خواب بخوانی خدا به تو وسعت رزق عطا فرماید. دعا را نوشته، به اعرابی داده و فرمودند: شب، قبل از خوابیدن، این استغفار را بخوان وگریه کن و اگر اشکت جاری نشد تباکی کن. امام حسین علیه السلام فرمود: سال بعد اعرابی به خدمت حضرت آمد و عرض کرد: یا امیرالمؤمنین! خداوند به من نعمت های زیادی عطا فرمود. شتران و گوسفندانم آن قدر زیاد شده اند که محلی برای نگه داری آن ها ندارم. آن حضرت فرمودند: ای برادر عرب! قسم به آن خدایی که محمد صلوات الله علیه را به نبوت برگزید، بنده ای نیست که با این دعا به درگاه خدا استغفار کند، مگر اینکه خدای متعال به برکت آن، گناهانش را آمرزیده، حوائجش را برآورده و به مال و اولادش فراوانی و برکت عطا فرماید.

امروز با این متن مواجه شدم

خودم دوست دارم امتحانش کنم هم بابت طلب استغفار و هم رزق و روزی

گذاشتم که شما هم باهاش اشنا بشید

و اگر کسی تجربه ای داره بگه

امضامم ببین

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق رو پارسال انجام دادم نتیجه گرفتم چند روزه دوباره شروع کردم 

خواهرمم انجام داد نتیجه گرفت 😍

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
من استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق رو پارسال انجام دادم نتیجه گرفتم چند روزه دوباره شروع کردم خواهرمم انج ...

چ خوب لطفا به این نیتا دعام کن 

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن درست شن همین روزا خیلی زود و حسابای تلگرام دیگه مسدود نباشه و مثل قبل کامل و راحت بتونم از اکانتای تلگرام استفاده کنم خیلی واسم مهمه 😭تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 🥹 تو رو خدا دعا کن خدا به مادرم سلامتی بده و هیچ وقت مادرم درد جسمی و روحی نکشه و مادرم و عزیزانم و بنده خدا بهمون خوشبختی و موفقیت و آرامش و امنیت و سلامتی و آبرو و رزق فراوان بده😭تو رو خدا دعا کن انشالله پولم جور شه و همه چی خوب پیش بره همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم 😭 

من استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق رو پارسال انجام دادم نتیجه گرفتم چند روزه دوباره شروع کردم خواهرمم انج ...

ممنون بابت اشتراک

فقط من الان سرچ کردم دو مدل اورد

ذکری که میگفتید رو میتونید بفرستید

چ خوب لطفا به این نیتا دعام کن تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله اکانتای تلگرامم از بن بودن در ...

ان شاءالله به همه ی خواسته هات برسی مطمعن باش که می‌رسی 

همین استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق رو انجام بده بهت قول میدم نتیجه میگیری 

من پارسال انجام دادم کم مونده بود به وقت قرار داد خونمون باورت میشه برای اولین بار کارخونه ای که شوهرم کار می کرد یه وام به کارگراش داد بدون درصد در کنار اون یه قرعه کشی خونگی شرکت کرده بودم همون ماه به اسممون در اومد  همون مبلغی که نیاز داشتیم حتی بیشتر خود به خود جور شد خودمم یه کار پیدا کردم رفتم سرکار 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
امضامم ببین

این دوستمون ذکر ۴۰۰ تایی امام صادق رو تو امضاشون گذاشتن نگاه کنید انجامش خالی از لطف نیست 

چقد طول میکشه ۴۰۰ تا بگی؟

دو روز اول یکم زیاد   طول می کشید ولی روز سوم به بعد با تسلط میگی هر صدتا حدود یه ربع زمان می‌بره شایدم ۱۰ دقیقه ای بتونی بگی مثلاً می تونی ۲۰۰ تاشو صبح بگی ۲۰۰ تاشو عصر بگی