2777
2789

مادرها من بچم یک سال و چهار ماهشه توی خواب گاهی برای ده ثانیه نفس نمی‌کشه دوباره خودکار شروع میشه... طبیعیه ؟بچه های شما مثل آدم بزرگ ها نفس میکشن؟؟

احساس میکنم اون لحظه دارن خواب میبینن

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنفس بچه ها نامنظم نگران نباش شما هم تو خواب دقت نکن بهش خودت نگران الکی میشی

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

کاملاطبیعیه نگران نباش 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

نمیدونم عزیزم چطور باید بفهمن؟؟

پسر منم از ی سنی ب بعد اینطوری شد.پسرم الرژی غذایی داشت مثلا سیب زمینی میخورد خون میومد تو مدفوعش

الرژی غذاییش با پرهیز برطرف شد ولی بخاطر تنفسش بردمش دکتر حلق و بینی و دکتر گفت الرژی تنفسی داره و تیغه های داخل بینیش ملتهبه و تقریبا بهم چسبیدن برای همین تنفس براش سخته.ی سری دارو هم داد ک وقتی اینجوری میشه بهش بدم ک من ندادم

یعنی شما دیدی اینجور؟؟بعدش یه نفس عمیق می‌کشه

چندبار بله

سریع میترسیدم ولی دیدم نه داره خواب میبینه

اما اگه میخای مطمئن بشی ببر دکتر

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀