2777
2789

حالا من کاری به این ندارم ک گفتن پول بگیری جهیزیه بگیری میزنن تو سرت

بعضی گفته بودن اگ از نامزدت پول بگیری فردا سر زندگیت سرکوفت میزنه🤷🏻‍😐

والا من اوندفعه پول لازم داشتم بهش گفتم پول میخوام ینی واقعا میزنه ت سرم بعدها🤦🏻‍♀️

بعضیام گفتن پول گرفتن سیاست میخواد 

خب سیاستش چیه؟

کاربری دو نفره🤝🏻🤍من و نرگس👭🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول دادن شعور میخواد اگه طرفت داشته باشه خودش میده

احسنت

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
پول دادن شعور میخواد اگه طرفت داشته باشه خودش میده

والا من چندبار گفتم بم پول بده تا داد

چون حرصم گرفته بود میدیدم همه نامزداشون بهشون پول میدن مال من نمیده 

گفتم یوقت فکر نکنه فردا زندگی خرج نداره بزار عادت کنه

نه بستگی به آدمش داره که خوب باشه

والا من چندبار گفتم بم پول بده تا داد

چون حرصم گرفته بود میدیدم همه نامزداشون بهشون پول میدن مال من نمیده 

گفتم یوقت فکر نکنه فردا زندگی خرج نداره بزار عادت کنه

احسنت

از ما که نداشت خواهر بنده خدا بابام میداد می‌گفت شاید دستش تنگه خیلی به دلم موند و از طرفی نمیگفتم غرورم اجازه نمی‌داد 

به شارژ ازش نگرفتم اونم نمی‌گفت 

بعد ها که بهش گفتم میگه خب من بهت زنگ میزدم دیگه 

الان اصلا دلم براش نمی‌سوزه برا پول گرفتن 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

والا من چندبار گفتم بم پول بده تا دادچون حرصم گرفته بود میدیدم همه نامزداشون بهشون پول میدن مال من ن ...

یعنی یه بار گفتی تا دفعه بعدی خودش نمی‌ده تا نگی؟

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

والا من چندبار گفتم بم پول بده تا دادچون حرصم گرفته بود میدیدم همه نامزداشون بهشون پول میدن مال من ن ...

خوب کردی

از الان عادتش بده

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

یعنی یه بار گفتی تا دفعه بعدی خودش نمی‌ده تا نگی؟

من کلا ازش درخواست پول نکردم

بعد یبار خودش برام زد دیگه هیچ نزد منم لازم داشتم بهش گفتم بم پول بده گفت ندارم گقتم من نمیدونم پول می‌خواممم

دیگه یه مقداری برام زد