2777
2789

شماچی دوست داری

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مدت شوهر منم سر اسم مورد علاقش پافشاری میکرد

منم حساس شده بودم و بهش گیر می دادم

اما یه مدت زدم به بی خیالی و کارش نداشتم

دیگه یه روز اومد گفت هرچی خواستی بزارش...

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
به مدت شوهر منم سر اسم مورد علاقش پافشاری میکرد منم حساس شده بودم و بهش گیر می دادم اما یه مدت زدم ...

وای خوش بحالت این کوتاه بیا نیست حتی گریه کردن هم فایده نداشت انگار اینهمه زحمت و سختی که دارم می کشم براش مهم نیست گوشش هیچ اسم و نظری رو ننیشنوه

اصلا اهمیت نده پافشاری هم نکن کم کم خودش نظرش عوض میشه.بعدشم انتخاب اسم حق مسلم مادره چون 9ماه مادر زحمتشو میکشه پدر حق دخالت نداره حالا چه برسه به پافشاری

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
 وای خوش بحالت این کوتاه بیا نیست حتی گریه کردن هم فایده نداشت انگار اینهمه زحمت و سختی که دار ...

برای منم ۸ ماه مافشاری کرد

الان تازه که من بی خیال شدم اون ازم نظر خواست

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.
عسل هم اسم قشنگيه ولي بگردين دنبال اسمي كه بدل هردوتون بشينه شمام اعصابتو خورد نكن دوس نداري اين اسم ...

بیشتر ازین که با اسم عسل مشکل داشته باشم با اینکه به نظر من ارزش قائل نیست مشکل دارم اینکه حرف حرف خودشه ... خیلی باهاش حرف زدم اثر نداره 😭

اصلا اهمیت نده پافشاری هم نکن کم کم خودش نظرش عوض میشه.بعدشم انتخاب اسم حق مسلم مادره چون 9ماه مادر ...

منم از همین ناراحتم ... ولی میترسم بعد دنیا اومدن که میره شناسنامه بگیره ببینم اسم مورد نظر خودشو گرفته 

بگو خدایی حق منه که اسمشو انتخاب کنم 9ماهه تو شکم منه من زایمان میکنم همه سختیاش پای من بود 😳

حالا بجز سختی بارداری و زایمان آخه من سینوزیت بارداری هم گرفتم میگرن هم دارم و زیاد خون دماغ میشم مکافات زیاد دارم تو بارداری خیلی دلم میشکنه که حق اسم رو بمن نمیده واقعا ناراحتم

منم از همین ناراحتم ... ولی میترسم بعد دنیا اومدن که میره شناسنامه بگیره ببینم اسم مورد نظر خودشو گر ...

پاره کن اون شناسنامه رو ...   

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا