که جاری خوشحال بود از اینکه مادرشوهرش جواب جاری بعدی رو داده ...من خاستم نظر شخصیمو بگم بنظرمفقط عروسای اول درک میکنن اینو که وقتی یه سری کارا سر ما اولیا ممنوع بود که سر دومی ها ازاد میشه ادم داغون میشه مشکلی با جاری دوم نداریم اما بنظرم اگر مادر همسرم سیاست داشت و تفاوت نمیگذاشت این مشکلات نبود من بارها برخوردم به این موضوع تا جایی که دیگه پام بریده شده از خونه همسر چون هر سری میرم سر مسایلی که منو زجر کش کردن و الان ازاده حالم بده
قابل درکه ولی نباید اینجوری باشیم. من جاری اولم. طبیعتا چیزهایی رو سر من بلد نبودن و الان یاد گرفتن. خدا شاهده خوببازی در نمیارم. واقعا خوشحال میشم برای جاریهام که اون تجربههای تلخ من براشون تکرار نمیشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله من اصلا وابستگی مالی نداشتم.صفر تا صد زندگیمونو خودمون ساختیم.ولی خب اذیت هم بوده. حالا نه در مس ...
اما من مثلا صفر تا صد رو شرط عقد کردیم پدر همسرم انجام بده چون همسرم دانشجو یود و ایشون قبول کرد اما بعدش بازیاش شروع شد یا اینکه مادر همسرم چهار سال هر روز دوشنبه بخاطر مهمونی خانوادگیش که توقع داشت من برم منو مریص کرد اما الان با جاریم که تو خونش هم هست جرایت نداره بگه بیاد