2777
2789
عنوان

بنظرتون من عجیبم میخوام دویست شیش رو بدم سمند بگیرم❓😂

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 29 پست
سورن از پارس بهتر نیست؟نمی‌دونم چرا من حس می‌کنم سمند سورن قشنگتر از پژو پارسه

فکر کردم سمند معمولی رو میگی

قطعا سمند سورن بهتره از هردوشون خوشگل هم هست

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

نه به نظرممن خیلی سمند دوست دارم اتفاقا یعنی اون دختر خیلی راننده است سمند ماشین باباهاست یه دختر با ...

آفرین ادم اگه راننده باشه ۲۰۶ و سمند براش فرقی نمیکنه

هرچند خودم بلد نیستم باهاش رانندگی کنم حس می‌کنم یاد میگیرم به مرور 🤣

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم سمند معمولی رو میگیقطعا سمند سورن بهتره از هردوشون خوشگل هم هست

نه سورن 

معمولی هم بدم نمیاد ولی ترجیحم سورنه 

سورن مدل بالا اگر به بودجم نرسید بین پارس و ال ایکس یکیو می‌خرم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

آفرین ادم اگه راننده باشه ۲۰۶ و سمند براش فرقی نمیکنههرچند خودم بلد نیستم باهاش رانندگی کنم حس می‌کن ...

ببین سمند یه نقطه کور بزرگ داره ها فقط 

تو شهر هم یکم جای پارکش سخته 

ولی خیلی خفنه 

یاد میگیری ۲ بار بزنی به اینور اونور 🤦🏻‍♀️😂

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

سمند نگیرخیلی مصرف سوختش بالاست. قیمت قطعات یدکیشم گرونه. البته کل ایران‌خودرو همینه تا جایی که می‌د ...

خرجش اندازه ۲۰۶ نیست 

۲۰۶ خیلی پرخرجه 

کلا به قول شما همه ماشین های ایران‌خودرو پر خرجن 

حتی ماشین های صفر 

برعکس منیاز ماشنای‌ دراز بدم‌ میاد‌چرا‌ سمند‌ من بدم میاد😂😭بده پارسی چیزی

نه من بین ماشین های ایرانی عاشق دناپلاس تارا و سمند سورنم 

با هاچ بک ها ارتباط نمیگیرم زیاد 

اول فکر کردم خب دخترونن جمع و جورن بگیرم کم کم عادت می‌کنم الان پشیمون شدم، ماشین باید جادار باشه 

وای ۲۰۶ صندلی های عقب خیلی بده حالا من ریزه میزه هستم ولی اینا که هیکلی هستن اصلا خوب نیست

دقیقا 

صندلی عقبشون حس شب اول قبر میده به سرنشینا

صندوق عقب هم جا نداره 

من بخاطر همینا خوشم نیومد پشیمون شدم از خریدش

دقیقا صندلی عقبشون حس شب اول قبر میده به سرنشیناصندوق عقب هم جا نداره من بخاطر همینا خوشم نیومد پشیم ...

من کلا از ماشین های بزرگ خوشم میاد با آزادی بیشتر حالا نه خیلی بزرگ 

ببین سمند یه نقطه کور بزرگ داره ها فقط تو شهر هم یکم جای پارکش سخته ولی خیلی خفنه یاد میگیری ۲ بار ب ...

من با دنا پلاس رانندگی کردم برای پارک کردنش یکم اذیت شدم

وگرنه خیلی راحته

جوریه باید یه هفته دستت باشه یاد بگیری

من با دنا پلاس رانندگی کردم برای پارک کردنش یکم اذیت شدموگرنه خیلی راحتهجوریه باید یه هفته دستت باشه ...

من دوگانه‌سوز ۱۰۰ لیتری اش  دوست دارم 🤦🏻‍♀️😂

انگار راننده تاکسی ام 😂😂

فقط خواستی بخری موتور ef7 میگن بهتره و البته گرانتر ولی بازم تحقیق کن 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

من دوگانه‌سوز ۱۰۰ لیتری اش دوست دارم 🤦🏻‍♀️😂انگار راننده تاکسی ام 😂😂فقط خواستی بخری موتور ef7 م ...

سلیقه ما برعکس همه دختراست😂😂😂

آره دختر 😂😂همه دنبال ۲۰۷ ما سمند

😂😂😂😂😂