2777
2789

آیا این فقط منم که جوونی از دست داده که بهترین بود و رفتنش مثل آوار بر سر مادرش خراب شد یا از بس روانپریش شدم چنین حسی دارم؟ شما سراغ دارید داغی به این بزرگی رو؟ چرا نی نی سایت جایی نداره که مادران جوون از دست داده رو پیدا کنم و همدرد داشته باشم؟ نکنه این فقط منم که تاب آورده و با کمال خونسردی زنده مونده؟ تو تنوری از درد و داغ و شوک و عذابم دستام به طرف همه درازه منو که مرگ برام مثل عسل شیرینه فراموش نکنین منو که جوونم رو جنگ ازم گرفت به من بگین چطور از عذاب وجدان اینکه جلوی رفتنش رو نگرفتم برای یه لحظه نجات پیدا کنم، به کلماتتون محتاجم از اینهمه تاپیک تکراری عذرمیخوام 😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه. شما الان مادر شهید هستید... خدا میدونه جایگاهتون رو... خیلی سخته ولی خب الان فکر کنید پسرتون جاش خوبه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

شادی روح ان عزیز دست رفته صلوات 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل  فرجهم

دوست داشتی بهم صحبت 

می تونی بیایی خصوصی 

مشاور هستم 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

خدا لعنت کنه اسرائیل خبیث رو خدا داد دلتون رو ازشون بگیره

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

کاش بچه منم تو جنگ از بین میرفت  با روح و روان و احساسات بچم بازی کردم آیندشو نابود کردم با آبروش بازی کردم و آبروی بچمو با خاک یکسان کردم عذاب وجدانش داره منو میکشه من چرا زنده ام،منم مرگ تدریجی دارم😔😔

کاش بچه منم تو جنگ از بین میرفت با روح و روان و احساسات بچم بازی کردم آیندشو نابود کردم با آبروش با ...

یعنی چی؟

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

حق داری حتی فکرکردن بهشم دردناکه ولی شهیدجایگاه والایی پیش خداوندداره اون جاش عالیه عالی ازش بخواه دلتوآروم کنه وهم شافی شماباشه هم ماها

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

خدا روحشو غرق آرامش کنه

خدا به شماهم صبر بده عزیزم

خیلی سخته حق دارین

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

خاک برسر شما مادرا همینکه میبینید پسرتون زن میگیره یهو عقده گشایی میکنید و مثل کنه میچسبید به پسرتون ...

عزیزم اینجا بحث نکن حال اسی خوب نیست

بهتره اینجا حرف تنش زایی نزنید

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥