2777
2789

عصبیم کرددددددد روانیمممممم کرددددددددددد

ی بار ی گوهی خوردم گفتم خب برا پسره دعا بگیر این از اون روز با صدتااااااا دعانویس درارتباطه مخمو خردههههه

نمیدونم موکل داره فلان داره بهمان داره سرمو بذددد چ گوهی خوردممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دیوونه است دوستت

خدا که تاثیری رو زندگی پسره نداشته باشه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

اصلا نداشته اصلاااا هااابعد این ول نمیکنه

بگو میگن واسه هرکی دعا بگیری 

زندگی خودت خراب میشه و بدبخت میشی و رنگ خوشی ننیبینی

بترسونش

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بگو میگن واسه هرکی دعا بگیری زندگی خودت خراب میشه و بدبخت میشی و رنگ خوشی ننیبینیبترسونش

گفتم میگه رحمانی و شیطانی داریم 

از من رحمانیه

از بس با این دعانویسا میگرده همه چی مبدونه

گفتم میگه رحمانی و شیطانی داریم از من رحمانیهاز بس با این دعانویسا میگرده همه چی مبدونه

اوووووو

بابا دروغن ب ولا من ی حرفی از دهنم پرید این دیگ ول نکرد

نیست دروغ بخدا خودم 10 ساله توی این علمم دوسته خودم دو تا جن توی بدنش بود! از اینا دور شه تا به فاک نرفته! خودم در شو کشیدم خیای بهتر میدونم 

نیست دروغ بخدا خودم 10 ساله توی این علمم دوسته خودم دو تا جن توی بدنش بود! از اینا دور شه تا به فاک ...

والا گوش نمیده این پسره دیوونش کرده

ایقدم حسوده میگم راجب منم ی سوال از اقاعه بپرس نمیپرسه

والا گوش نمیده این پسره دیوونش کردهایقدم حسوده میگم راجب منم ی سوال از اقاعه بپرس نمیپرسه

والا بدبخت میشه! بگو هر جوری هست دست برداره! دوسته خودم دوتا جن توی بدنش بود هر شب جن هاش میومدن به خوابم اذیتم میکردن چون میخواستم دوستم ازشون پس بگیرم... واقعا به فاک میره خودمم اولاش اصلا برام قابله باور نبود تا دوستمو دیدم این بالا سرش نازل شده