2777
2789

سلام و عرض احترام دارم !

خوشحال می شوم در زمان امشب ، برای *عالیه* ، نماز هدیه (نماز لیلة الدّفن) ، بخوانید !

نام پدرِ فردِ از دنیا رفته : آدم

بازه ی زمانی خوانش این نماز ، پس از خوانده شدن نماز عشاء تا پیش از زمان اذان صبح ، می باشد .

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

خدا رحمت کنه وصبر به شمابده

سلام أللّه بر شما بانوی ارجمند !✨✨✨✨

به خاطر پیامِ ارزشمندی که به مهر برای من گذاردید ؛ از ته دلم ، سپاسگزارم !✨✨✨✨✨🌈🌷🌹✨✨🌷🌷🌈🌹🌹✨✨🌈🌈🌈🌷✨🌹🌹✨🌈🌷🌷✨✨✨

أللّه ، به دلِ دوستدارانِ این بانو ، در برابر دوری از او ، شادی و آرامشی فراخ ، ببخشاید ! الهی آمین !

از أللّه می خواهم که هستیِ شما بانوی گرانمایه ، لبریز از نور و شادی و زیبایی باشد ! الهی آمین !✨✨✨✨🌌✨✨🌈🌷🌷🌹✨🌧️💫✨🌧️🌹🌈🌷✨✨☀️✨✨🌠✨✨🌦️🌈✨✨🌈☀️✨✨🌹🌷🌟✨✨🌕✨✨🌤️✨💫🌧️✨✨🌟🌈🌹🌹🌹🌷🌷🌹🌈🌙✨🌷🌈🌹🌷🌷✨

پیامبر الهی ، یوسف صدّیق فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از دعای زیبا ودلنشین شما جای عزیز از دست رفته سبز و خرم

إن شاءٱللّه ، این نیایش نیک شما ، برای دوستدارانِ این بانو ، هستی بخش بشود ! الهی آمین !✨✨✨✨✨✨✨