2777
2789

آرزوم بود همه اون چیزایی ک میخام بخرم لباس و ساعت کیف کفش 

با کسی که دوستش دارم ازدواج کنم

ی خونه نقلی داشته باشیم با عشق ی ماشین ساده و همه چیز ساده 

الان ب همه اونا رسیدم حتی بهتر و خیلی بیشتر از چیزی هست که از خدا میخاستم خونه خوب 

ماشین خوب خریدای خوب گاهی اوقات برند هم میگیرم چ لباس چ لوازم آرایشی و بهداشتی 

لذت میبرم اما ن انقدر که فکر می‌کردم 

وقتی که ب همه اینا رسیدم گفتم چ حیف که درس نخوندم رفتم درس خوندن ادامه دادم

اما الان دلم نمیخاد ی آدم عادی باشم که با وسایل زندگیش لذت میبره فقط

دلم میخاد ی آدم مهم باشم نمیدونم مث ی نویسنده خوب ی معلم تاثیر گذار ی باستان شناس نمیدونم ی روان شناس حتی ی نقاش ی خیر و نیکو کار ی آدم که بعد ها اسمش بمونه بعد از مرگ

دلم میخاد شوهرم خیلی رمانتیک و عاشقانه در حد داستان ها و افسانه ها باهام رفتار کنه

مثلا دلم میخاد جای گاهی اوقات مثلا سالی دو س بار برند خریدن دائم برند بخرم

ی ماشین لاکچری و خونه لاکچری داشته باشم اصلا دیگه چیزای عادی نمیخام چیزای خاص میخام نمیدونم چرا اینجور شدم حرصی شدم یا بلد نیستم از زندگی لذت ببرم یا فکر پیشرفتم

ذات انسان همینه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اینجوری پیش بری حتی اگر زندگیت به خوبی زندگی رونالدو ام بشه باز خوشبختی حس نمیکنی چون کمالگرا و تنوع طلب شدی ، همراه خودشیفتگی البته

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیری ناپذیری حس میکنم قبلا قانع تر بودم

همه همینن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اینجوری پیش بری حتی اگر زندگیت به خوبی زندگی رونالدو ام بشه باز خوشبختی حس نمیکنی چون کمالگرا و تنوع ...

تنوع طلب و کمال‌گرا بودم از اول اما خودشیفته نمیدونم

سیری ناپذیری حس میکنم قبلا قانع تر بودم

تمرین شکرگزاری کن خیلی هیلی حالت بهتر میشه ...هرروز و در هر لحظه بگو خدایا شکرت ...میتونی کار خیر هم شروع کنی به شرکت کردن...تو کارای محیط زیستی شرکت کنی ..

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

تنوع طلب و کمال‌گرا بودم از اول اما خودشیفته نمیدونم

رو خودت کار کن ، همیشه پایین دستت ببین از ما ها خیلی بهترن اما اندازه ما خوشبخت نیستن ، دست از مقایسه بردار و البته بدون مجازی چیزایی که میبینی فقط ظاهر سازیه

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
رمز موفقیتت خصوصا تو جذب همسر موردعلاقه ات چی بوده؟

آنچنان هم موفق نبودم کلی بدبختی سرم اومده تو این سالها حتی افسردگی دارم الان ولی خب ب آرزوهای ده سال پبش مثلا رسیدم اما خوشحال نیستم

رو خودت کار کن ، همیشه پایین دستت ببین از ما ها خیلی بهترن اما اندازه ما خوشبخت نیستن ، دست از مقایس ...

خیلی اهل مجازی نیستم اینقدر روزامو با کارای مختلف باشگاه درس کلاسای مختلف پر کردم خیلی وقتش ندارم

اره پایین دست رو میبنم خداروشاکرم اما انگار راضی نیستم میگم باید بهتر بشه

خیلی اهل مجازی نیستم اینقدر روزامو با کارای مختلف باشگاه درس کلاسای مختلف پر کردم خیلی وقتش ندارماره ...

ببین خوشی زده زیر دلت  ولی از دستم ناراحت نشو ، سعی کن ناشکری نکنی