2777
2789

سلام دوستان عزیزم امیدوارم شب زیبا و پر عشقی داشته باشید 

امشب میخوام یه خاطره دیگه بگم 

یه دوره‌ای تو لندن تو یه خونه اشتراکی زندگی می‌کردم که همه همسایه‌ها سرشون تو زندگی خودشون بودن 🙄

جز خانم مارگارت 🌼

یه پیرزن هشتاد و خورده‌ای ساله که اگه به مغزش دستگاه MRI وصل کنی، مطمئنم روی فرکانس BBC داره لایو پخش می‌کنه چون همه اخبار ساختمون رو با کیفیت HD مخابره می‌کنه 📡😂

این زن از هفت صبح با دمپایی پشمی و یه فنجون قهوه میشست کنار پنجره و آمار  هرکی میومد و میرفت داشت

یه بار نصف شب از سر کار برگشته بودم، آروم داشتم کلید رو تو قفل می‌چرخوندم که یهو درش باز شد 😳

گفت: عزیزم چرا دیر اومدی؟ نکنه با اون پسر قدبلنده بودی؟ 🙃

من که هنوز گیج خواب و خستگی بودم گفتم: کدوم پسر؟

گفت: همونی که هفته پیش باهات اومد تو خونه و شب هم موند 😏

یعنی به‌خدا FBI هم این دقت رو نداره 🔍😂

یه بار دیگه هم قضیه برمی‌گشت به صدای تلویزیون من!

چند روز بود که من تو خونه سریال نگاه می‌کردم و خب صدای تلویزیون یه کم بلند بود 

چند ساعت بعد صدای زنگ در بلند شد، درو که باز کردم دیدم دو تا پلیس اومدن 

پلیس اول گفت: «خانم مارگارت شکایت کرده که صدای تلویزیون شما خیلی بلنده و اذیتشون می‌کنه»

من که داشتم از خنده روده‌بر می‌شدم 😅

پلیس دوم گفت: «ما مجبوریم بیایم، خانم مارگارت خیلی جدیه، دفعه قبل که صدای موسیقی بلند بود، تا صبح بیدار بود و از ما شکایت کرد»

مارگارت که اومد پشت پلیسا، با اخم گفت: «ببینید این دخترک به خودش اجازه می‌ده با تلویزیون مردم رو اذیت کنه؟ من پیرزنیم، حق دارم آسایش داشته باشم!»

من هم گفتم: «خانم مارگارت عزیز من فقط دارم سریال نگاه می‌کنم و حجم صدا رو تا جایی که خودم می‌تونم پایین آوردم»

پلیسا یه نگاه به هم کردن و گفتن: «باشه خانم، فقط لطفا صدای تلویزیون رو یه ذره کمتر کن» و رفتن 😂

یه بار داشتم از خرید برمیگشتم دو تا کیسه بزرگ دستم بود هنوز پامو نذاشته بودم تو ساختمون که از تو تاریکی مثل فیلم ترسناک اومد جلو گفت اوووه این همه خرید واسه خودته یا قراره مهمونی بدی گفتم واسه خودمه گفت خوبه چون مهمونی که بدی تا ساعت سه صبح صدای موزیکو میشنوم و بعدش نمیتونم بخوابم تازه بعدش شروع کرد به بررسی محتویات کیسه‌هام هی میگفت چرا این نون سفیده گرفتی سبوس‌دار بگیر  سالم‌تره

یادش بخیر هنوز هم گاهی دلم برای کارگاه بازی هاش تنگ میشه چند سالی میشه که ندیدمش دیگه🤓

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

خانم مارگارت مث دوربین مدار بسته بوده بنده خدا😂

مث این خانومای سبزی پاک کن تو کوچه ها بازم صد رحمت ب ایران خودمون اینا ک رکن و یکم رودروایسیم ندارن😂 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانم مارگارت مث دوربین مدار بسته بوده بنده خدا😂مث این خانومای سبزی پاک کن تو کوچه ها بازم صد رحمت ب ...

خخخ اخ گفتی عزیزم دقیقا

خخخ اخ گفتی عزیزم دقیقا

😂 یاد مادربزرگمم افتادم وای بنده خدا چقد گیرمیداد بیرون میرفتی میگفت ی دختر تا این ساعت کجا میره 

نمیرفتم میگفت زنگ بزن دخترخالت بیاد برین بیرون بچم افسردگی. گرفتی 😂

باز یچیزی میخریدم ناراحت میشد ک چرا خریدم و اون واسم نخریده یا مگر واسم کم گذاشته😅

نمیخریدمم میگفت سرکارمیری فلان چیزو چرا هیچوقت نخریدی 

هی خدا حرمتش کنه گاهی دل ادم واسه این قایم موشک بازیا تنگ میشه ولی ن اونقد ک باز درگیر همچین محیطای سمی بشه😅درحد همون خاطره باشن بهتره

😂 یاد مادربزرگمم افتادم وای بنده خدا چقد گیرمیداد بیرون میرفتی میگفت ی دختر تا این ساعت کجا میره نم ...

وای الهی عزیزم 🤓😄😁💖🌼🫶🏻

وای الهی عزیزم 🤓😄😁💖🌼🫶🏻

خاطراتتون و نحوه گفتنتون خیلی جالبه اگ وقت داشتین بیشتر پست بزارین مشتاقانه منتظریم💖👀

خاطراتتون و نحوه گفتنتون خیلی جالبه اگ وقت داشتین بیشتر پست بزارین مشتاقانه منتظریم💖👀

ممنون عزیزم بهم لطف دارین چشم حتما هروقت بتونم حتما میزارم

خانم مارگارت محله قبلی ما اسمش سکینه س😂

نمیدونستم بین خانمای مسن خارحی هم این چیزا عس😁

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

خانم مارگارت محله قبلی ما اسمش سکینه س😂نمیدونستم بین خانمای مسن خارحی هم این چیزا عس😁

😂😂😂😂وای عزیزم عالی بود دقیقا فقط خداکنه ما پیر شدیم شبی سکینه نشیم خخخخ

😂😂😂😂وای عزیزم عالی بود دقیقا فقط خداکنه ما پیر شدیم شبی سکینه نشیم خخخخ

اره ایشالا نشیم ولی حالا من بت نگفتم سکینه مادر بزرگ خودمه در واقع 😂 جلو خونه شون ی ساختمون کاریه کار چاپ و ایناعه فک کنم. ی دختره رییسشه

ببین یعنی ی بار داشت تعریف میکرد بعد جیک و پیک دختره رو بهم گفت، ی چیزایی میگفت فهمیدم حاصل ی عمر تلاش میتونه باشه 😂

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚