دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8463 عنوان آنقدری که کوچه پس کوچه های بویو و گوگوریو رو میشناسم شهر خودمون رو نمیشناسم 80 بازدید | 9 پست 😂😂😂😂بالغ بر ۵ بار جومونگ رو نگاه کردم 🤣🤣قشنگ قابلیت اینو دارم به عنوان راننده اسنپ اونجا مشغول به کار بشم 🤣🤣🤣 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen 1404/05/18 | 22:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2483 نونوایی خوب اونطرفا سراغ داری خاش خاشی بپزه؟😁 🤣🤣 ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2483 مختار چیی ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
الایژامایکلسون22222 عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 997 🤣🤣🤣 INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦 یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8463 نونوایی خوب اونطرفا سراغ داری خاش خاشی بپزه؟😁 چرا نزدیک قصر گوموا یکی هست ولی گرون فروشه بیا گوگوریو نزدیک بولوار پرنده سه پا یه خوب و معروفش هست 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8463 مختار چیی ندیدم 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen
دخترشهریوری۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 8463 من قبلا دیدم ولی یادم رفتهچرا امشب از قصر بیرونش کردن؟؟ این بار دیگه قسم خوردم نبینم 😂 🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen